aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Απότομη προσγείωση στο κρύο και την ομίχλη της νεόκτιστης Αστάνα

ΑΠΟΕΛ: Απότομη προσγείωση στο κρύο και την ομίχλη της νεόκτιστης Αστάνα

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ / ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Λίγο μετά τις 2:40 (ώρα Κύπρου), 5:40 τοπική, τα ξημερώματα Τρίτης η αποστολή του ΑΠΟΕΛ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Αστάνα. Η πτήση απογειώθηκε από την Κύπρο με 40’ καθυστέρηση. Με το που αφίχθηκε στην πρωτεύουσα του Καζακστάν η αποστολή το πρώτο πράγμα που έκανε εντύπωση ήταν η πυκνή ομίχλη.

Ούτε καν αντιληφθήκαμε ότι προσγειώθηκε το αεροπλάνο, αφού η ορατότητα ήταν μηδαμινή αν και άρχισε να χαράζει. Η αλλαγή θερμοκρασίας, από τους 40ο της Κύπρου, στους 18ο ήταν απότομη και όσοι ακολούθησαν την αποστολή, κυρίως οι ποδοσφαιριστές, άφησαν στην άκρη την καλοκαιρινή ενδυμασία και φρόντισαν με μπουφάν και σακάκια να ζεσταθούν.

Οι πρώτες εντυπώσεις από την Αστάνα είναι θετικές. Πανέμορφα μεγάλα κτήρια, απαρτίζουν την νεόκτιστη πόλη. Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ οδηγήθηκε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και το απόγευμα της Τρίτης θα προπονηθεί στην «Αστάνα Αρένα».

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy ακολούθησε την αποστολή του ΑΠΟΕΛ στο Καζακστάν και θα σας ενημερώνει συνεχώς για όλα τα νέα που αφορούν την αναμέτρηση των πρωταθλητών με την Αστάνα την Πέμπτη (17:00) και όχι μόνο.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την πόλη της Αστάνα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ