aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αποστολή χωρίς Ντε Βινσέντι κι άλλους δύο

ΑΠΟΕΛ: Αποστολή χωρίς Ντε Βινσέντι κι άλλους δύο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ενόψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μακάρειο στάδιο (7/12, 19:00).

Οι Ιωάννου και Γκέντσογλου επέστρεψαν στην διάθεση του Τόμας Ντολ μετά τον τραυματισμό που αποκόμισαν στο παιχνίδι με την Ντουντελάνζ, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Βιντιγκάλ που εξέτισε την ποινή του και δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Υπενθυμίζουμε πως εκτός είναι ο Σόουζα καθώς συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών, όπως επίσης και ο Βούρος λόγω τραυματισμού. Τέλος, εκτός αποστολής έμεινε και ο Ντε Βινσέντι, χωρίς όμως να γίνεται γνωστός ο λόγος.

Αναλυτικά η αποστολή των γαλαζοκιτρίνων: Μπέλετς, Βάτερμαν, Γκέντσογλου, Εφραίμ, Χαλένιους, Τάαμαρι, Μάτιτς, Γιάκολις, Χάνι, Πάβλοβιτς, Ζοαοζίνιο, Μερκής, Ιωάννου, Αλωνεύτης, Σιέλης, Βιντιγκάλ, Μπέζιακ, Σάβιτς, Μιχαΐλοβιτς, Άλεφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ