aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΑΠΟΕΛ/Απόλλων: Οριστικοποιήθηκαν οι αντιπάλοι, ομάδες για όλα τα... γούστα

ΑΠΟΕΛ/Απόλλων: Οριστικοποιήθηκαν οι αντιπάλοι, ομάδες για όλα τα… γούστα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Με τη ολοκλήρωση όλων των πρωταθλημάτων της Ευρώπης, συμπληρώθηκαν τα δύο γκρουπ δυναμικότητας και «κλείδωσαν» οι πιθανοί αντίπαλοι για τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι ομάδες των Μαρίνου Ουζουνίδη και Σωφρόνη Αυγουστή θα κληθούν να φορέσουν το ευρωπαϊκό τους κοστούμι στις 27 Αυγούστου και με βαθμολογία 27.500 και 12.500 αντιστοίχως, θα κάνουν πρεμιέρα στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση ως δυνατές.

Αδιαπραγμάτευτος στόχος τους είναι η είσοδος στους ομίλους της διοργάνωσης, γνωρίζοντας πως για να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη ομολογουμένως αποστολή τους θα πρέπει να αποκλείσουν τέσσερις αντιπάλους. Θυμίζουμε ότι όλοι οι αγώνες μέχρι και τα πλέι οφ είναι μονοί, επομένως δεν υπάρχει περιθώριο λάθους, αφού ο χαμένος πάει σπίτι του. Θα ήταν καλό για την ώρα οι ομάδες μας να αποφύγουν τουλάχιστον αντιπάλους από χώρες όπως η Σλοβακία, η Βουλγαρία, η Βοσνία και η Πολωνία και να κληρωθούν κόντρα σε ομάδες από χώρες όπως η Μολδαβία, η Φινλανδία, Λιθουανία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Γεωργία, Ουαλία κ.α.

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τους αντιπάλους που βρίσκονται ως Seeded μαζί με τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα και οποίους αποφεύγουν οι ομάδες μας, αλλά και τους Unseeded και είναι οι υποψήφιοι για να αντίπαλοι των «γαλαζοκίτρινων» της Λευκωσίας και τους «κυανόλευκων» της Λεμεσού. Θυμίζουμε ότι η κλήρωση θα γίνει στις 10 Αυγούστου και δεν γίνεται να… πέσουν μαζί ομάδες από την ίδια χώρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ