aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αποκάλυψη Τέτι για μετεγγραφές και αποδεσμεύσεις: «Νιώθω ευθύνη»

ΑΠΟΕΛ: Αποκάλυψη Τέτι για μετεγγραφές και αποδεσμεύσεις: «Νιώθω ευθύνη»

Προσθήκες στον ΑΠΟΕΛ, τέλος! Αυτή ήταν η απάντηση του τεχνικού διευθυντή, Ντομένικο Τέτι, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της Cablenet πριν την έναρξη της ρεβάνς με την Σουτιέσκα στο ΓΣΠ για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ιταλός «αρχιτέκτονας» των γαλαζοκιτρίνων τόνισε ότι το σημαντικό είναι οι νέοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν να βοηθήσουν μαζί με τους υπόλοιπους να ανέβει ποιότητα η ομάδα.

Aναλυτικά οι δηλώσεις

Είστε ικανοποιημένος με αυτά που δείχνουν οι νέοι ποδοσφαιριστές; «Δεν έχει να κάνει με τις μετεγγραφές. Σημασία έχει το πόσο καλή είναι η ομάδα και πόσο θα βελτιώσουν την ομάδα οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν. Σημαντικό είναι και οι παλιοί παίκτες να βοηθήσουν τους καινούργιους και σταδιακά η ομάδα να βελτιώνεται».

Διαβάστε επίσης: «Κάναμε μια προσφορά στον ΑΠΟΕΛ που νομίζω δεν μπορούσε να την αρνηθεί»

Αν είναι έτοιμος ο ΑΠΟΕΛ: «Η εμφάνιση δεν μετράει τόσο πολύ σε αυτό το σημείο, αλλά το αποτέλεσμα. Δουλεύουμε πολύ για να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα».

Πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι η συνεργασία με τον Τραμετσάνι: «Δεν υπάρχει συνεργασία στη συνεργασία. Το δύσκολο είναι αν κάνεις ένα μεγάλο ρόστερ πόσο θα το εκμεταλλευτεί ο προπόνητής ή αν κάνεις ένα μικρό ρόστερ πόσο εύκολο θα είναι. Δεν είναι εύκολο γι΄αυτόν έχουν έρθει πολλοί παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι φέραμε καλούς παίκτες. Έχουν την εμπειρία να παίξουν σ΄αυτό το επίπεδο».

Τι προτιμάτε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ στο οποίο υπάρχουν περιθώρια να προχωρήσει η ομάδα: «Γνωρίζετε την απάντηση. Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Νιώθω και ευθύνη γι’ αυτή την ομάδα, γιατί την έχω δημιουργήσει»

Έχουν ολοκληρωθεί οι μετεγγραφές; «Ναι, αυτή την στιγμή είναι τελειωμένες. Υπάρχουν παίκτες που πρέπει να αποδεσμευτούν και σε αυτό δίνεται η βαρύτητα αυτή την στιγμή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ