aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Αποκάλυψη» για δύο, πρόβα τζενεράλε με Απόλλωνα

ΑΠΟΕΛ: «Αποκάλυψη» για δύο, πρόβα τζενεράλε με Απόλλωνα

Δείγμα της νέας έκδοση του ΑΠΟΕΛ της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 περιμένουν να δουν οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων στο σημερινό (7/8, 19:00, Cablenet1) φιλικό προετοιμασίας με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Η παρουσία αρκετών νέων αποκτημάτων αποτελεί «μαγνήτη» για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι ευελπιστούν ότι οι ηχηρές μετεγγραφικές κινήσεις που έγιναν θα αποδειχθούν στην πράξη ικανές να επαναφέρουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Την πρώτη τους ανεπίσημη εμφάνιση αναμένεται ότι θα κάνουν το βράδυ του Σαββάτου οι Μουρτάζ Νταουσβίλι και Ισάμ Τσεπάκ. O Γεωργιανός ανασταλτικός μέσος δεν ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Πράβετς της Βουλγαρίας για λόγους υγείας, όμως είχε γυμναστεί μόνος και διατηρήθηκε σε καλή κατάσταση.

Ο Μαροκινός δεξιός μπακ ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα προς το τέλος της προετοιμασίας, δίχως να πάρει λεπτά συμμετοχής στα φιλικά από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Ο Ελλαδίτης τεχνικός αναμένεται ότι θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, αλλά θα αρχίσει σταδιακά να μοντάρει ενδεκάδα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων, αφού δεν αργεί η έναρξη του πρωταθλήματος. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σάβιτς και Γκάρνερ και ο ανέτοιμος Μαγκλίτσα.

Όπως ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ η πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα γίνει με αντίπαλο τον Απόλλωνα στις 14 Αυγούστου, ενώ θα προηγηθούν το φιλικό με τον Παναθηναϊκό στις 10 του μήνα στην Αθήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ