aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αποφόρτιση και ανατροπή με Μπέζιακ

ΑΠΟΕΛ: Αποφόρτιση και ανατροπή με Μπέζιακ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές έχουν την ευκαιρία να αποφορτιστούν. Τις προηγούμενες δύο εβδομάδες ο ΑΠΟΕΛ έδωσε τέσσερα δύσκολα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη, οπότε όσοι τράβηξαν μπόλικο κουπί θα πάρουν ανάσες. Παρά τις απουσίες των διεθνών υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» για να δουλέψει ο προπονητής σε θέματα που αφορούν στην τακτική και κυρίως στους αυτοματισμούς.

Εκτός ομάδας θα βρίσκονται οι Γιώργος Εφραίμ, Γιώργος Μερκής, Νικόλας Ιωάννου, οι οποίοι κλήθηκαν στην Εθνική Ανδρών ενόψει των αγώνων με τη Σκωτία και το Βέλγιο. Επίσης, υποχρεώσεις έχουν οι Μούσα Αλ Τάαμαρι και Ομάρ Χάνι. Ο πρώτος με την Εθνική Ιορδανίας και ο δεύτερος με την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας του. Ο Βιντ Μπέλετς βρίσκεται στην αποστολή της Σλοβενίας και ο Αντρίγια Πάβλοβιτς σε αυτή της Σερβίας.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η αδυναμία και οι αλλαγές του Ντολ

Ο Ρομάν Μπέζιακ ταξίδεψε για το εξωτερικό, όχι όμως για να πραγματοποιήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο. Εν τέλει, όπως ενημέρωσε ο ΑΠΟΕΛ, κλήθηκε εκτάκτως στην Εθνική Σλοβενίας, εκεί όπου θα συναντήσει τον τερματοφύλακα Βιντ Μπέλετς, ο οποίος αποτελεί μόνιμη επιλογή στην εθνική ομάδα της χώρας του. Τέλος, ο Χρίστος Σιέλης κλήθηκε στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ