aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αποφασίζουν για τις επόμενες μετεγγραφές

ΑΠΟΕΛ: Αποφασίζουν για τις επόμενες μετεγγραφές

Σε πολύ καλό δρόμο είναι η προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για απόκτηση του Κάρολ Μετς από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματά του έως τον Ιούνιο του 2022. Οι γαλαζοκίτρινοι είναι ένα βήμα πριν την ένταξη του αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού στο ρόστερ τους, ενώ ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού.

Οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Ομόνοια. Θα ακολουθήσει, βλέπετε, συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου του ΑΠΟΕΛ και λαμβάνοντας υπόψη τις κατευθυντήριες γραμμές που θα δοθούν από τον προπονητή, θα δράσουν αναλόγως.

Δεξιός μπακ και ακραίος επιθετικός είναι οι δύο θέσεις που ενδεχομένως να τύχουν ενίσχυσης, χωρίς να υπάρχει ειλημμένη απόφαση. Τα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν επιβεβαιωθεί, έφεραν τον Ρομάριο Μπαλντέ της Δόξας να μην περνά αδιάφορος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ