ΑΠΟΕΛ: Αποφασισμένη να μην κάνει… έκπτωση η διοίκηση

Η διοίκηση αντλεί τα μηνύματα, γνωρίζει πως το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τα προηγούμενα και παρουσιάζεται αποφασισμένη να μην κάνει την παραμικρή… έκπτωση!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Υπάρχει δρόμος και μάλιστα μπόλικος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Απέμειναν 6 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση, με τον ΑΠΟΕΛ να κρατά μάλιστα ένα παιχνίδι στο χέρι και άλλες 10 στη δεύτερη φάση.

Από τη στιγμή που οι μόνιμοι πρωταθλητές των τελευταίων 7 σεζόν έχουν να δώσουν άλλα 17 ολόκληρα παιχνίδια, άρα θα διεκδικήσουν άλλους 51 βαθμούς, εξαρτάται από τους ίδιους από το πώς θα γραφτεί ο επίλογος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τους ρίχνει με τη μία στη… μάχη, διαθέσιμοι με Απόλλωνα

Το ζητούμενο είναι, ασφαλώς, να επιτευχθεί ο στόχος της τάχιστης επανεκκίνησης. Η ομάδα να σταθεροποιήσει την απόδοσή της σε υψηλά επίπεδα και με συνοχή στις τρεις γραμμές, να δώσει τη «μάχη» μέχρι το τέλος ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή της πυραμίδας του ποδοσφαίρου μας. Η διοίκηση αντλεί τα μηνύματα, γνωρίζει πως το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τα προηγούμενα και παρουσιάζεται αποφασισμένη να μην κάνει την παραμικρή… έκπτωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ