aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αποφάσεις εδώ και τώρα, στη «μέγγενη» ο Μπαλταζάρ

ΑΠΟΕΛ: Αποφάσεις εδώ και τώρα, στη «μέγγενη» ο Μπαλταζάρ

Βαρύ ήταν το κλίμα στον ΑΠΟΕΛ τις επόμενες ώρες του επαναληπτικού αγώνα με την Φλόρα Ταλίν. Η πρόκριση της ομάδας στον γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς η ήττα από τους Εσθονούς με 2-0, σε συνδυασμό με τα αμυντικά κενά και την αγωνιστική συμπεριφορά αρκετών παικτών έφεραν εκνευρισμό και απογοήτευση στο «στρατόπεδο» των γαλαζοκιτρίνων.

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών, Πρόδρομος Πετρίδης ήταν έξαλλος μετά το τέλος της αναμέτρησης και μίλησε σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία στα αποδυτήρια. Ο προβληματισμός αγγίζει τόσο τον προπονητή όσο και τους ποδοσφαιριστές.

Ευθύνες για την εικόνα που παρουσιάζει ο ΑΠΟΕΛ έχει σαφώς ο Πορτογάλος, όμως δεν μπορεί να είναι άμοιροι ευθυνών και ποδοσφαιριστές. Με την άφιξη της αποστολής στην Κύπρο το μεσημέρι της Παρασκευής (3/8) αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις, καθώς η διοίκηση είναι αποφασισμένη να λάβει μέτρα.

Διαβάστε επίσης: Η ερώτηση του «μαινόμενου» Πετρίδη στους παίκτες στα αποδυτήρια

Ο Πρόδρομος Πετρίδης στήριξε τον Μπρούνο Μπαλταζάρ μετά τον αποκλεισμό από την Σούντουβα. Δύο βδομάδες αργότερα ο Πορτογάλος είναι στη «μέγγενη» και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Ο ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Πέμπτη (9/8) αντιμετωπίζει την Χάποελ Μπερ Σεβά για τον γ΄προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, επομένως οι όποιες αποφάσεις επιβάλλεται να παρθούν άμεσα, ώστε η ομάδα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να προετοιμαστεί κατάλληλα για τους αγώνες με τους Ισραηλινούς.

Διαβάστε επίσης: «Σκασμένος» στα αποδυτήρια ο Πετρίδης, παίρνει αποφάσεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ