ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ
Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ θέλει να δει σοβαρούς και προσηλωμένους τους ποδοσφαιριστές στο σημερινό παιχνίδι με το Παραλίμνι. Ανεξαρτήτως των επιλογών για το αρχικό σχήμα και, ασφαλώς, των πολλών προβλημάτων που κουβαλά ο αντίπαλος, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης κατέστησε σαφές ότι δεν συμβιβάζεται με «χλομές» εμφανίσεις. Και πολύ περισσότερο με αποτελέσματα που δεν εξαργυρώνονται με τους τρεις βαθμούς.
Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρώτου γύρου στο δεύτερο γκρουπ, λοιπόν, ο ΑΠΟΕΛ θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί και υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις να αρχίσει την προετοιμασία για την επόμενη και βαρυσήμαντη εκτός έδρας αποστολή απέναντι στην Ανόρθωση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου (14/4). Η ομάδα της Λευκωσίας έχει κερδίσει κατά σειρά την Καρμιώτισσα (2-0), τη Δόξα (1-0) και τη Νέα Σαλαμίνα (2-1), αποτελέσματα που ακολούθησαν το τρίποντο επί του Εθνικού (2-0) και της ενδιάμεσης ισοπαλίας με την Πάφος FC (1-1). Οι γαλαζοκίτρινοι, παρά το γεγονός πως έπαιξαν με ομάδες κατώτερου βεληνεκούς, δείχνουν ότι άρχισαν να συνέρχονται αγωνιστικά και επ’ ουδενί θέλουν να… εκτροχιαστούν από τις ράγες.
Διαβάστε επίσης: Τάαμαρι: «Εδώ έμαθα πότε να τρέξω και τον κανόνα των 5”. Στον ΑΠΟΕΛ ήταν αλλιώς»
Ο Ελλαδίτης προπονητής αξιολόγησε την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, καταλήγοντας στις επιλογές για το αρχικό σχήμα. Όπως όλα δείχνουν, θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με προηγούμενες αναμετρήσεις, αφενός για να διατηρήσει σε εγρήγορση όσο γίνεται περισσότερους παίκτες και αφετέρου για να δώσει ανάσες σε αυτούς που συγκροτούν τον βασικό κορμό.
Επομένως, οποιαδήποτε πρόβλεψη για το πώς θα… μοιράσει την τράπουλα χαρακτηρίζεται παρακινδυνευμένη. Οι Χρίστος Σιέλης, Αρτούρ Ζορζ, Κώστας Αποστολάκης, Χρίστος Γουίλερ, Κάρλος Ντίας, Σταύρος Γαβριήλ, Μπεν Σαχάρ, Τομάς ντε Βινσέντι, Ανδρέας Κατσαντώνης, ίσως και ο Άντχε Νούχιου, είναι πολύ πιθανό να αγωνισθούν.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπερν, Εφραίμ, Σατσιάς, που χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν. Επίσης «κόπηκαν» για λόγους ξεκούρασης οι Ενσούε, Γκάρνερ, Βινίσιους, Λουντεμό.