aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Από τους 10 μήνες προσμονής στα 33 λεπτά με «συστημένη» ασίστ

ΑΠΟΕΛ: Από τους 10 μήνες προσμονής στα 33 λεπτά με «συστημένη» ασίστ

Ο Ζοάο Πέδρο έγινε δικαίως το σημείο αναφοράς στα τελευταία δύο παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ. Τόσο για την εμφανή βελτίωση της δεξιάς πτέρυγας όσο και για την πρώτου του ασίστ με τη νέα ομάδα του. Πέρασε όμως στο ντούκου και μία εσωτερική «μετεγγραφή», που έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα. Ο λόγος για τον Σταύρο Γαβριήλ, ο οποίος έγραψε ήδη τις πρώτες δύο συμμετοχές του στην ανδρική ομάδα μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Ο Κύπριος εξτρέμ πιστώθηκε μάλιστα με ασίστ μετά τα πρώτα 33 αγωνιστικά φετινά λεπτά του, με «συστημένη» σέντρα στο κεφάλι του Άντον Μάγκλιτσα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων έκανε υπομονή μετά τον τραυματισμό του στο περσινό ματς με τον Ερμή, που τον έστειλε στο χειρουργείο για επέμβαση αποκατάστασης του χιαστούς συνδέσμους.

Μετά από περίπου δέκα μήνες δείχνει έτοιμος να αφήσει πίσω του την περιπέτεια με τον τραυματισμό του και να αρπάξει κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί από τον Σωφρόνη Αυγουστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ