aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Από τον Πρόδρομο Πετρίδη μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο

ΑΠΟΕΛ: Από τον Πρόδρομο Πετρίδη μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Το μυαλό μόνο στο ντέρμπι! Στον ΑΠΟΕΛ, από τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο στο προπονητικό κέντρο των γαλαζοκιτρίνων, ζουν και αναπνέουν για το ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια.

Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές ξέρουν καλά τι εστί ντέρμπι «αιωνίων» και πόσο μετρά η νίκη επί της Ομόνοιας. Αυτό προσπαθούν και οι ξένοι παίκτες να το εμπεδώσουν, ιδιαίτερα αυτοί που ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι και θα κληθούν να αγωνιστούν για πρώτη φορά απέναντι στους πράσινους.

Συνήθως αυτά τα παιχνίδια τα κερδίζει αυτός που τα θέλει περισσότερο. Αυτό προσπαθεί ο Πρόδρομος Πετρίδης να διασφαλίσει, πως η ομάδα του θα μπει στο γήπεδο «πεινασμένη» για τους τρεις βαθμούς.

Η νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας μπορεί και να σημαίνει κάτι αλλά μπορεί και τίποτα. Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε και έδειξε πως η ομάδα ανακάμπτει. Από την άλλη, όμως, μπορεί και να μη σημαίνει κάτι αφού οι ερυθρόλευκοι είναι στον βυθό της βαθμολογίας. Αυτό που χρειάζεται ο ΑΠΟΕΛ είναι διάρκεια στην απόδοσή του αλλά και σερί καλών αποτελεσμάτων, για να καλύψει τη διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται.

Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πολύ διαφορετικό από όλα τ’ άλλα. Αν έρθει το θετικό αποτέλεσμα, μπορεί να… απογειώσει την ομάδα και να επιτρέψει στους οπαδούς της να την εμπιστευτούν περισσότερο στο μέλλον. Σε αντίθετη περίπτωση θα μεγαλώσει η γκρίνια και η αμφισβήτηση.

Σήμερα θα ξεκινήσει η επαναφορά των ποδοσφαιριστών που είχαν προβλήματα και δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, αφού μέχρι χθες όλοι ακολουθούσαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Μακαρθι θα κρίνει αν είναι σε θέση να αγωνιστούν τη Δευτέρα. Οι ενδείξεις είναι θετικές για τους Ενσούε, Εντονγκαλά, Ανουάρ, Ζορζ και Γουίλερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ