aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Από τον 8ο σερί τίτλο μέχρι τον… εφιάλτη!

ΑΠΟΕΛ: Από τον 8ο σερί τίτλο μέχρι τον… εφιάλτη!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο φετινός ΑΠΟΕΛ είναι ικανός για όλα. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα. Δηλαδή; Να επιστρέψει δυναμικά, να φέρει τούμπα την κατάσταση, ανατρέποντας εν τέλει τη διαφορά των 6 βαθμών που τον χωρίζουν από την Ομόνοια και την Ανόρθωση, διατηρώντας το στέμμα του πρωταθλητή. Εξάλλου, υπάρχουν 9 ματς μέχρι το φινάλε, επομένως 27 βαθμοί που θα διεκδικήσει…

Είναι ικανός και για το χειρότερο, όμως. Εάν δεν «συνέλθει» και δεν πάψει να είναι αναξιόπιστος αγωνιστικά, τότε δεν μπορεί να αποκλειστεί το… τρομακτικό για την ομάδα σενάριο να μην εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δηλαδή, να τερματίσει στην 4η θέση και η ΑΕΛ να στεφθεί κυπελλούχος. Με το πέρας της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ, εξάλλου, ο Απόλλων τον ακολουθεί στο -1 και η ΑΕΚ στο -5.

Διαβάστε επίσης: Το «Liverpool ECHO» απάντησε για Τάαμαρι

Όπως γίνεται αντιληπτό, επί της παρούσης κανένα από τα δύο σενάρια δεν αποκλείεται. Φυσικά, δεν θα είναι το τέλος του κόσμου εάν δεν καταφέρει να κατακτήσει για όγδοη διαδοχική σεζόν το πρωτάθλημα. Το μεγάλο πρόβλημα θα είναι να μείνει εκτός Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ποτέ τρίτος και -6!

«Υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Για να πάρεις το πρωτάθλημα πρέπει να αντέξεις τα πάντα. Την πίεση, τους αντιπάλους και όλες τις επόμενες αγωνιστικές. Θα αγωνιστούμε απέναντί τους δυο φορές. Όσοι μπορούν και όσοι αντέχουν… Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων – ΑΠΟΕΛ: Αφήστε τα μαθηματικά και δείτε την αλήθεια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ