aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Από το «Reuters» μέχρι την «L'Équipe», 12η απόλυση με αποζημίωση!

ΑΠΟΕΛ: Από το «Reuters» μέχρι την «L’Équipe», 12η απόλυση με αποζημίωση!

Τον γύρο της Ευρώπης κάνει η απόφαση του ΑΠΟΕΛ να δώσει χαρτί απόλυσης στον Μικ Μακάρθι, δύο μήνες μετά την πρόσληψή του στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων. Μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία όπως το Reuters και την Lequipe κάνουν εκτενή αναφορά στο διαζύγιο του ΑΠΟΕΛ με τον Ιρλανδό προπονητή σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Ο ΑΠΟΕΛ έδιωξε τον Μικ Μακάρθι μετά από δύο μήνες», γράφει το Reuters ενώ η Lequipe σημειώνει: «Ο ΑΠΟΕΛ απέλυσε τον Μακάρθι μετά από δύο μήνες». Τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης σημειώνουν ότι ο Ιρλανδός προπονητής δεν κατάφερε να βελτιώσει τον ΑΠΟΕΛ που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Υπογραμμίζεται, επίσης, ότι η απόλυση του Μακάρθι ήρθε μόλις μερικές ώρες μετά την πρόσληψη του Τζακ Μπερν, ο οποίος ήταν δική του επιλογή.

O Μακάρθι είναι ο δωδέκατος προπονητής που απολύεται στη δεύτερη θητεία του Πρόδρομου Πετρίδη και θα λάβει αποζημίωση από τον ΑΠΟΕΛ. Μοναδικός που έφυγε χωρίς διακοπή συμβολαίου ήταν ο Τόμας Κρίστιανσεν. Προηγήθηκαν οι Δώνης (δύο φορές), Φινκ, Πασιένσια, Κετσπάγια, Μπέιν, Μπαλταζάρ, Τραμετσάνι, Ντολ, Ινγκεμπρίγκτσεν και Ουζουνίδης.

Οι δύο μήνες παρουσίες του Μακάρθι δεν αποτελούν ρεκόρ γρηγορότερης απόλυσης, αφού ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν είχε καθίσει στον ηλεκτρικό γαλαζοκίτρινο πάγκο μόλις 46 μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ