aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Από το… πουθενά Μπόγιαν Κρκιτς

ΑΠΟΕΛ: Από το… πουθενά Μπόγιαν Κρκιτς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, θέλει να τελειώσει το θέμα της απόκτησης επιθετικού προτού η αποστολή αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία (18/6). Είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο; Ο χρόνος θα δείξει…

Ο Πορτογάλος επιθυμεί να έχει άλλη μια επιλογή στη γραμμή κρούσης το συντομότερο, αφού έμεινε με τις λύσεις των Μίκαελ Ποτέ και Γκιγιέρμε Ντελατόρε, με τον δεύτερο να αγωνίζεται προς το φινάλε της λήξασας σεζόν στα επιθετικά άκρα. Οι ενέργειες της διοίκησης είναι συνεχείς και καταβάλλεται προσπάθεια να υπάρξει κατάληξη με επιθετικό που έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο για να κάνει τη διαφορά. Το εν λόγω κεφάλαιο, επί της ώρας, δεν βρίσκεται σε εκείνο το στάδιο που να παραπέμπει σε ανακοίνωση ποδοσφαιριστή στην κορυφή της γραμμής κρούσης εντός των επόμενων 24ωρων.

Τα σενάρια, ασφαλώς, δίνουν και παίρνουν. Όπως είναι για παράδειγμα του Μπόγιαν Κρκιτς, με τις φήμες να είχαν εξαπλωθεί, κάνοντας λόγο ότι απασχολούσε τους γαλαζοκίτρινους μετεγγραφικά. Από τον ΑΠΟΕΛ, δηλώνουν άγνοια για τον 27χρονο σε επικοινωνία που είχαμε. Η καριέρα του Κρκιτς που «παίζει» στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, δεν είχε την εξέλιξη που θα περίμενε όταν την περίοδο 2007-2008 εμφανίστηκε ως παιδί-θαύμα στην Μπαρσελόνα έχοντας στην πρώτη του κιόλας σεζόν δέκα γκολ σε 31 συμμετοχές.

Διαβάστε επίσης: Τα «σκάει» για επιθετικό – Οι φορ… εκατομμυρίων του ΑΠΟΕΛ

Αγωνίστηκε φέτος στο δεύτερο μισό της σεζόν στην Αλαβές με συμβόλαιο δανεισμού και είχε 13 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και δύο παιχνίδι στο Κύπελλο πετυχαίνοντας ένα γκολ. Εχει συμβόλαιο με τη Στόουκ που υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ