aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Από το μικροσκόπιο του Σα Πίντο οι Γαβριήλ και Πολυκάρπου

ΑΠΟΕΛ: Από το μικροσκόπιο του Σα Πίντο οι Γαβριήλ και Πολυκάρπου

Σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν στον ΑΠΟΕΛ μετά από δανεισμό, εννοείται ότι θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ο Σταύρος Γαβριήλ που διακρίθηκε στον Ακρίτα Χλώρακας θα συνεχίσει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδόσφαιρα, την ίδια ώρα που θα δώσει το «παρών» του στην προετοιμασία και ο Πάρης Πολυκάρπου που αγωνίστηκε στο Παραλίμνι. Αποφάσεις θα ληφθούν σύντομα για όλους τους ποδοσφαιριστές.

Αναφορικά με την προσπάθεια ενίσχυσης, άρχισε με δύο κινήσεις από τη Δόξα. Όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη τα βρήκε πανεύκολα με τον κεντρικό μέσο Φαουάζ Αμπντουλαχί που τη λήξασα σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της Κατωκοπιάς και σύντομα, θα προστεθεί στο έμψυχο δυναμικό, υπογράφοντας συμβόλαιο χρονικής διάρκειας 3 ετών.

Όσον αφορά στον Ανδρέα Καραμανώλη που ανήκει στη Δόξα, τυγχάνει αξιολόγησης από τον Ρικάρντο Σα Πίντο και σε περίπτωση που ανάψει το πράσινο φως, θα ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της Κατωκοπιάς για ένα έτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ