aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Από το καλό στο καλύτερο

ΑΠΟΕΛ: Από το καλό στο καλύτερο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ήταν που ήταν πολύ καλές οι προοπτικές, ήλθε η προχθεσινή νίκη επί της ΑΕΛ να τις κάνει ακόμη καλύτερες. Η ομάδα του Κρίστιανσεν διεύρυνε τη διαφορά που τη χωρίζει από τη δεύτερη ομάδα στη βαθμολογία (Απόλλων) στους επτά βαθμούς, ενισχύοντας έτσι τις πιθανότητες που έχει για την κατάκτηση του 26ου πρωταθλήματος στην ιστορία της.

Με άλλα οκτώ παιχνίδια να απομένουν έως το φινάλε, ασφαλώς και τίποτα δεν έχει κριθεί. Στόχος, όπως είπε και προχθές ο Δανός προπονητής, είναι ο σύλλογος να εκμεταλλευτεί καταλλήλως τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων ώστε με μεγαλύτερη ώθηση να μπει στην τελική ευθεία που θα του επιτρέψει να ανοίξει την ψαλίδα από τους άμεσους διώκτες της, φτάνοντας όσο γίνεται πιο σύντομα στη μαθητική κατάκτηση του πέμπτου σερί πρωταθλήματος.

Μήνας πάρα πολύ σημαντικών αγωνιστικών υποχρεώσεων σε δύο ταμπλό είναι ο Απρίλιος. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας τα λένε για το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ (1/4 εκτός έδρας) και την Ομόνοια (9/4) ενώ για το κύπελλο μετρούν δυνάμεις για τη φάση των «8» με την ΑΕΛ (5/4 εντός έδρας και 19/4 εκτός έδρας).

Τριήμερο ρεπό προανήγγειλε πως θα παραχωρήσει η τεχνική ηγεσία στους ποδοσφαιριστές. Δηλαδή, θα γυμναστούν και αύριο, παίρνοντας «ελεύθερο» από την Παρασκευή έως την Κυριακή ώστε πιο ορεξάτοι να επιστρέψουν από εβδομάδας στις προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ