aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Από το κακό στο χειρότερο

ΑΠΟΕΛ: Από το κακό στο χειρότερο

Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε και ο ΑΠΟΕΛ, εξακολουθεί να ταλαιπωρείται αφάνταστα. Παραμένει αδιόρθωτος, αδυνατώντας να… τρέξει στα πλέι οφ. Και προχθές απέναντι στην ουραγό ομάδα του α΄ομίλου, «δήλωσε» ότι χάνει με μαθητική ακρίβεια τον προσανατολισμό, αδυνατώντας να ακολουθήσει και να διεκδικήσει τον στόχο που φάνταζε μονόδρομος το περασμένο καλοκαίρι. Η δουλειά, δεν φαίνεται να τραβά. Η αποχώρηση τον χιλιάδων οπαδών του ΑΠΟΕΛ από το ΓΣΠ, εξάλλου, έλεγε πολλά. Κατεβασμένο κεφάλι και αμίλητοι, παραπέμποντας σε σκηνικό περιφοράς Επιταφίου.

Κρατήστε σημειώσεις: Η ομάδα της Λευκωσίας στα πέντε τελευταία 90λεπτα, απέτυχε στα τέσσερα να σκοράρει. Συνδέθηκε με το αντίπαλο πλεκτό, μονάχα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ (2-2). Πανηγύρισε το τελευταίο τρίποντο στις 6 Μαρτίου, όταν είχε επιβληθεί με 3-0 της Νέας Σαλαμίνας. Από τότε, εννοείται, έχει να κερδίσει στο ΓΣΠ. Τελευταία φορά που είχε δει τη διαφορά από την κορυφή να είναι στους 3 ή περισσότερους βαθμούς ήταν στην 22η αγωνιστική (-4 από την ΑΕΚ). Δηλαδή, πριν από 10 ολόκληρες στροφές στον μαραθώνιο.

Όλα πάνε στραβά μήνες τώρα.  Ο ΑΠΟΕΛ, δεν βρίσκει γιατρειά και κυρίως, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς όσο κι αν ανακατεύει τα υλικά, δεν ανιχνεύει τη συνταγή. Αυτή η ομάδα, έτσι όπως παρουσιάζεται το τελευταίο τουλάχιστον δίμηνο, προφανώς δεν μπορεί να ελπίζει στον τίτλο, παρά το γεγονός πως τίποτα δεν κρίθηκε.  Δημιουργικά, ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε κάτι να πει στον κόσμο του και στον αντίπαλο, με τους πλείστους παίκτες να μην πιάνουν καν τη βάση. Το ίδιο και ο Σέρβος κόουτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ