aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Από τη Μερσέντες - Μπεντς Αρένα στο ΓΣΠ σε τρία χρόνια, πέντε μήνες και...

ΑΠΟΕΛ: Από τη Μερσέντες – Μπεντς Αρένα στο ΓΣΠ σε τρία χρόνια, πέντε μήνες και 54 ματς!

Πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του ο Τάσος Δώνης, με το οποίο νίκησε ο ΑΠΟΕΛ την ΑΕΚ με 1-0 στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής. Δείχνοντας πως δεν έχει ξεχάσει πώς να χαίρεται όταν σκοράρει, μα και να σκοράρει. Διότι είχε περάσει πολύ καιρός από την τελευταία φορά που «είδε δίχτυα».

Συγκεκριμένα, τρία χρόνια και πέντε μήνες. Πού να το είχε φανταστεί ο Ελλαδίτης εξτρέμ όταν σκόραρε στο Μερσέντες-Μπεντς Αρένα στις 11 Μαΐου 2019 ότι η επόμενη φορά θα ήταν στο ΓΣΠ στις 22 Οκτωβρίου 2022; Τότε, είχε πετύχει γκολ για τη Στουτγάρδη στο 3-0 εις βάρος της Βόλφσμπουργκ.

Έμεινε άσφαιρος για 54 παιχνίδια σε επίπεδο ανδρών και πέτυχε γκολ στο 55ο. Ό,τι καλύτερο για την ψυχολογία του Δώνη, που κάνει επανεκκίνηση καριέρας στον ΑΠΟΕΛ. Ο ίδιος δήλωσε μετά το παιχνίδι για δεύτερη φορά ότι ακόμη είναι ανέτοιμος, αφού δεν έκανε προετοιμασία από την αρχή.

Παιχνίδι με παιχνίδι πάντως ανεβαίνει και δείχνει μέρος της ποιότητάς του. Οι οπαδοί της ομάδας του και όλοι στον Αρχάγγελο, πιστεύουν πώς όταν θα είναι βρεθεί σε καλύτερο επίπεδο αγωνιστικότητας θα μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ