aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Από τα λόγια (του Ουζουνίδη) στις πράξεις. Άκουσε, είδε και ενεργεί!

ΑΠΟΕΛ: Από τα λόγια (του Ουζουνίδη) στις πράξεις. Άκουσε, είδε και ενεργεί!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

«Πρέπει να δώσουν το 100% και κάτι παραπάνω», ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε στους παίκτες ο Μαρίνος Ουζουνίδης, κατά την παρουσίασή του από τη διοίκηση. Δύο σχεδόν εβδομάδες μετά, προφανώς άρχισε να σχηματίζει πιο ξεκάθαρη άποψη για πολλούς εξ αυτών, φροντίζοντας μετά το τέλος του αγώνα με την Πάφος FC, να… ταρακουνήσει αρκετούς.

«Aυτό που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν η αντίδραση. Πρέπει να αλλάξει. Είτε από τα ίδια τα παιδιά, είτε πρέπει να βρω εγώ τους παίκτες που έχουν αυτή τη νοοτροπία για να διεκδικήσουμε τον στόχο μας», τόνισε με νόημα. Είναι ξεκάθαρο πως αρκετοί παίκτες απέδειξαν επανειλημμένως ότι αδυνατούν να τραβήξουν το κουπί, κάτι που διευρύνει τον προβληματισμό.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Χαλένιους και Πάβλοβιτς κάνουν ότι (σχεδόν) σε όλη τους την καριέρα

Παρά το γεγονός πως ο Ελλαδίτης δεν προχώρησε σε πολλές αλλαγές στα τρία παιχνίδια που κάθισε στον πάγκο, γιατί όπως είχε πει «θα μπερδευτούμε περισσότερο», αναμένεται στη συνέχεια να ανακατέψει την… τράπουλα. Δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από αυτά που είδε στο «Στέλιος Κυριακίδης», ειδικά μετά το πρώτο γκολ της Πάφος FC και προτίθεται να στείλει μέσω των επιλογών του ισχυρά μηνύματα σε ορισμένους.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι εφτά δανεικοί, η ανομοιομορφία και η μεγάλη αδυναμία

Ο Ουζουνίδης δεν είναι χθεσινός. Άκουσε, είδε, δοκίμασε και τώρα, έχοντας μία πιο ξεκάθαρη εικόνα θα ενεργήσει με τον τρόπο που κρίνει ορθότερο για τον σύλλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ