aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Από τα μπαμ και τα μπουμ σε 14 ημέρες σιωπής

ΑΠΟΕΛ: Από τα μπαμ και τα μπουμ σε 14 ημέρες σιωπής

Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε πολύ δυναμικά στο μετεγγραφικό παζάρι, πρώτα και κυρίως με τους Οκριασβίλι-Κβιλιτάια και έπειτα με τον Καρώ, ανοίγοντας την όρεξη των οπαδών του. Ωστόσο, από τις 8 Ιουνίου που ανακοινώθηκε ο Κύπριος αμυντικός πέρασαν 14 ημέρες και δεν υπάρχει τέταρτο απόκτημα.

Είναι λογικό όμως να χρειάζεται υπομονή, ειδικά όταν υπάρχουν θέματα που αφορούν και τρίτους. Π.χ.: ο Νταουσβίλι πρέπει πρώτα να αποκτήσει την ελευθέρα του με την Ανόρθωση, για τον Ηλία χρειάζεται να ικανοποιηθεί ο Εθνικός και για τον Θεοδώρου αναμένεται να ξεκαθαρίσει το διοικητικό σκηνικό στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Όσο για τις άλλες θέσεις που επείγει να ενισχυθούν οι γαλαζοκίτρινοι (μέσος, δεξιός μπακ-χαφ και εξτρέμ), οι στόχοι περνούν από το κόσκινο του Σάββα Πουρσαϊτιδη. Ο Ελλαδίτης προπονητής έδειξε και κατά τη θητεία του στη Νέα Σαλαμίνα πως δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις, θέλοντας να είναι όσο πιο σίγουρος γίνεται για κάθε επιλογή του.

Φυσικά, αν προκύψει ποδοσφαιριστής που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης ως προς την αξία του, όπως για παράδειγμα ο ενδεχόμενος δανεισμός του Μούσα Αλ Τάαμαρι από τη Λέουβεν, ο τεχνικός της πρωτευουσιάνικης ομάδας δεν θα διστάσει να ανάψει αμέσως το πράσινο φως.

Ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει όμως στο τελευταίο εξαήμερο πριν από την έναρξη της προετοιμασίας του. Γι’ αυτό και είναι πιθανό κάποια ζητήματα να τρέξουν με πιο γοργούς ρυθμούς, ώστε να κλείσουν έως τη Δευτέρα 28 Ιουνίου που αρχίζουν τα εργομετρικά και να αυξηθούν τα νέα αποκτήματα των γαλαζοκιτρίνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ