aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Από τα 221 λεπτά κλωτσοκοπάνας στο 16λεπτο κρεσέντο!

ΑΠΟΕΛ: Από τα 221 λεπτά κλωτσοκοπάνας στο 16λεπτο κρεσέντο!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το χθεσινό ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Απόλλωνα (4-1) ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένο. Άρχισε με θρίαμβο και μάλιστα με χιτσκοϊκό τέλος, με τρία γκολ σε χρόνο καθυστέρησης και με πρωταγωνιστές τις αλλαγές του, Μούσα Αλ Τάαμαρι και Λίνους Χαλένιους.

Η αφλογιστία του ΑΠΟΕΛ και γενικώς, η δυσκολία στη δημιουργία ευκαιριών, συζητήθηκε πολύ πριν από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα (4-1). Τελικά, όσα δεν φέρνει ο χρόνος, τα φέρνει η στιγμή… Όχι μόνο βρήκε δίκτυα μετά από 221 λεπτά δυστοκίας, πέτυχε άλλα τρία τέρματα από το 90’ έως το 90’+5! Να ήταν, όμως, μόνο αυτό; Από το 80’ έως το 88’ καταγράφηκαν έξι τελικές προς στην εστία του Ζοέλ Μολ, σύνολο 9 σε 16 λεπτά!

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τα αντανακλαστικά και οι… λαγοί του Ουζουνίδη

Ο Ουζουνίδης κατάφερε μάλιστα να επαναφέρει τους «γαλαζοκίτρινους» στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές και, επίσης, τους οδήγησε μόλις στο δεύτερο τρίποντό τους σε ντέρμπι της τρέχουσας σεζόν και πρώτο από τις 14 Σεπτεμβρίου 2019 (ΑΕΛ 3-0), έχοντας μεσολαβήσει τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες σε τέτοιου χαρακτήρα παιχνίδια. Το δεδομένο είναι ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» βροντοφώναξαν «παρόντες» στη μάχη για τον τίτλο, έχοντας μειώσει στους δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Ανόρθωση και πιάνοντας τη δεύτερη Ομόνοια (σήμερα θα αντιμετωπίσουν αντιστοίχως τη Νέα Σαλαμίνα και την ΑΕΛ).

Διαβάστε επίσης: Ουζουνίδης: «Δεν ήταν δουλειά μου…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ