aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Από εκτός αποστολής, βασικός με Σούντουβα            

ΑΠΟΕΛ: Από εκτός αποστολής, βασικός με Σούντουβα            

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Καζού στον επαναληπτικό αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (17/7 20:00) με την Σούντουβα για τον α΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, στον οποίο οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται ν’ ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-1 του πρώτου παιχνιδιού για να μην αποχαιρετήσουν πρόωρα την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Όπως ενημέρωσαν οι πρωταθλητές ο νεοφερμένος Βραζιλιάνος αριστερός ακραίος αμυντικός νιώθει ενοχλήσεις και τις επόμενες μέρες θ’ ακολουθήσει πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Ως εκ τούτο ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα κληθεί, εκτός απροόπτου να τον αντικαταστήσει και οι επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση είναι δύο: Νικόλας Ιωάννου ή Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

Θυμίζουμε ότι και οι δύο έμειναν εκτός 18άδας της ευρωπαϊκής πρεμιέρας του ΑΠΟΕΛ. Ο Αλεξάνδρου δεν ήταν καν στους ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στη Λιθουανία, ενώ ο Ιωάννου «κόπηκε» από την 18άδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ