aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Από εκεί που είχε σταματήσει

ΑΠΟΕΛ: Από εκεί που είχε σταματήσει

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, επεκτείνοντας παραλλήλως το σερί των επιτυχιών στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα. Μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Ομόνοιας στο κύπελλο (1-0) και τα διαδοχικά τρίποντα στο πρωτάθλημα απέναντι σε Καρμιώτισσα (2-0) και Δόξα (1-0), ξαναμπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, προσδοκώντας πως θα συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν, «χτίζοντας» ισχυρότερη δυναμική ενόψει των σημαντικών αναμετρήσεων με την Ανόρθωση, με… έπαθλο την είσοδο στον τελικό του κυπέλλου.

Στον ΑΠΟΕΛ λένε πως από αυτούς θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η έκβαση του αποτελέσματος στο «Αμμόχωστος». Βλέπετε, αναγνωρίζουν ότι διαθέτουν μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ και προφανώς περισσότερη ποιότητα σε σχέση με τους ερυθρόλευκους. Κάπου εκεί όμως βάζουν τελεία. Εκτός από το γεγονός πως ο Χρύσης Μιχαήλ είχε μπόλικο χρόνο για να εμφυσήσει τα «θέλω» του, η Νέα Σαλαμίνα… καίγεται για τη νίκη προκειμένου να πάρει βαθμολογικές ανάσες. Οπότε κάθε άλλο παρά εύκολη προβλέπεται ότι θα είναι η αποστολή των πρωτευουσιάνων, οι οποίοι θέλουν να φτάσουν στους 43 βαθμούς, κάνοντας άλλο ένα βήμα προς τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής στη «μεγάλη» κατηγορία. Από τη στιγμή που βρίσκονται στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, βλέπετε, η εν λόγω έγνοια γυρόφερνε στο μυαλό όλων στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Έδεσαν» κι έκλεισαν την «τρύπα»

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αξιολόγησε και χθες την κατάσταση των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών, έβαλε σε μία σειρά τις σκέψεις του, καταλήγοντας στις επιλογές για το αρχικό σχήμα.

Ο Ουζόχο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Ενσούε, Σαμπάλα στα άκρα και σε ρόλο στόπερ οι Βινίσιους, Σάντος. Στον χώρο του κέντρου θα κινούνται οι Ανουάρ, Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι και στην επίθεση οι Γκάρνερ, Εντονγκαλά, Κλωναρίδης. Αυτοί θεωρούνται οι επικρατέστεροι. Η διαχείριση των παικτών από τον Ελλαδίτη κόουτς ενόψει κυπέλλου ενδεχομένως να φέρει μικρές διαφοροποιήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ