aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Aπό εδώ πάνε προς τον τίτλο...

ΑΠΟΕΛ: Aπό εδώ πάνε προς τον τίτλο…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Γιώργος Εφραίμ είχε (μεγάλη) έμπνευση, δίνοντας το σύνθημα για τη νίκη επί της ΑΕΚ, ανανεώνοντας έτσι ο ΑΠΟΕΛ την παραμονή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα ξεπέρασε (με ανατροπή στο σκορ) ένα πάρα πολύ δύσκολο εμπόδιο, έδωσε συνέχεια στην αντεπίθεση και πλέον βλέπει τη συνέχεια με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε επίσης: To… τείχος Λουίς Φιλίπε Μουράλια

Σαφώς και οι τρεις πόντοι που πρόσθεσε προχθές στο ταμείο δεν κρίνουν τίποτα, με το πρωτάθλημα να έχει πάρα πολύ δρόμο μπροστά του, αλλά το να έχει εδραιωθεί στην κορυφή σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος λέει πολλά, βοηθώντας ώστε να έχει το ψυχολογικό αβαντάζ στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Το καλό νέο και το ανησυχητικό

Πλέον ο ΑΠΟΕΛ προσηλώθηκε στο πολύ σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ. Και το θετικό είναι ότι πάει στο (εξ αναβολής) ντέρμπι βρισκόμενος σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Η ομάδα απέναντι στην ΑΕΚ βρήκε τις λύσεις ασκώντας πίεση μπροστά, δεν τα έβαλε ποτέ κάτω, πίστεψε στη νίκη και στο τέλος δικαιώθηκε για την επιμονή της.

Διαβάστε επίσης: Tο προεδρικό ντοπάρισμα, οι προβλέψεις και τα έξαλλα πανηγύρια

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν αύριο μεγάλη ευκαιρία, να πάρουν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη και να πάνε με άλλον αέρα στους αγώνες που έπονται. Βλέπετε, θα αυξήσουν τη διαφορά από τον Απόλλωνα στους πέντε βαθμούς, στους επτά από την Ανόρθωση και στους οκτώ από την ΑΕΚ. Τίποτα δεν είναι εύκολο ασφαλώς απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού, αλλά εφόσον η ομάδα δείξει το καλό της σοβαρό πρόσωπο, τότε θα αυξήσει παραλλήλως τις πιθανότητες για να υλοποιήσει τον στόχο της. Και στον ΑΠΟΕΛ έχουν μάθει όλα αυτά τα χρόνια πώς να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται, να παίρνουν τις νίκες που πρέπει, αλλά και να κόβουν τα… φτερά των αντιπάλων τους. Καλούνται, λοιπόν, να το πράξουν άλλη μια φορά.

Διαβάστε επίσης: Πρώτο η… βολίδα του Εφραίμ (video)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ