aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Απλά και ουσιαστικά…

ΑΠΟΕΛ: Απλά και ουσιαστικά…

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από αυτό που θα εξαργυρώνεται με τους τρεις βαθμούς, εννοείται πως θα αποτελέσει πισωγύρισμα. Στον ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, έχουν λάβει τα μέτρα τους για τον αποψινό εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο το ανεβασμένο Παραλίμνι, δηλώνοντας ότι θα μπουν πεισμωμένα από το πρώτο λεπτό ώστε να θέσουν τα δικά τους «θέλω» και «πρέπει», τρέχοντας αποφασιστικά προς την τέταρτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι πρωτευουσιάνοι επ’ ουδενί δεν παρασύρονται, θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα πανηγυρίσουν το 6ο τρίποντο, με τις τοποθετήσεις του Λούκας Βιγιαφάνιες να είναι ενδεικτικές: «Είναι από τα παιχνίδια που θα πρέπει ο κάθε παίκτης να δουλέψει καλά με το μυαλό του. Για εμένα αυτά τα ματς είναι τα πιο δύσκολα. Δεν πρέπει να παρασύρεσαι είτε ατομικά είτε ομαδικά στην παγίδα του να σκέφτεσαι ότι αυτό θα είναι πιο εύκολο παιχνίδι από τ’ άλλα. Τότε δεν θα πας στο 100% και θα γίνει επικίνδυνο».

Τα δυτικά ταμεία του ΓΣΠ θα ανοίξουν στις 17:30 για όσους φίλους του ΑΠΟΕΛ θα προμηθευτούν εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Για αποφυγή ταλαιπωρίας λόγω της διαδικασίας του σωματικού ελέγχου, αλλά και των καρτών φιλάθλων, προτρέπονται οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ