aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Απάντηση στην αμφισβήτηση

ΑΠΟΕΛ: Απάντηση στην αμφισβήτηση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ως εφαλτήριο για νέα αρχή βλέπει ο ΑΠΟΕΛ το σημερινό ματς κόντρα στην Πάφος FC, που θα αρχίσει στις 18:30, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο ΓΣΠ και θα προβληθεί απευθείας από την Cablenet. Μετά τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ από τη Σλόβαν Λίμπερετς και το «κολλητό» στραβοπάτημα στην έδρα του Ερμή, οι γαλαζοκίτρινοι πέρασαν από τρικυμία. Έτσι αξιοποίησαν τη διακοπή με στόχο να ανασυνταχθούν, να ηρεμίσουν και να επιστρέψουν βελτιωμένοι.

Γι’ αυτό ο συνδυασμός νίκης και πειστικής εμφάνισης θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ για τους ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Ελλαδίτης προπονητής θέλει να διώξει την αμφισβήτηση που πλανάται γύρω από την ομάδα του, μα και σχετικά με τον ίδιο από μερίδα οπαδών της.

Γνωρίζει άλλωστε ότι σε περίπτωση νέου στραβοπατήματος θα κάνει κατάμαυρο τον ουρανό πάνω από τον Αρχάγγελο. Αντιθέτως, σε ενδεχόμενη επίτευξη του στόχου θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες ψυχολογικές προϋποθέσεις πριν από τα ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ.

Ασφαλώς ούτε λόγος για υποτίμηση της Πάφος FC. Παρά την κακή πορεία τους στις έξι αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί άλλωστε, οι γαλάζιοι διαθέτουν αξιόλογο έμψυχο δυναμικό και προϊστορία που επιτάσσει προσοχή (ο ΑΠΟΕΛ έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 2 ήττες την τελευταία διετία απέναντί τους). Συν ότι μόλις την περασμένη αγωνιστική πέτυχαν την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα, έστω και με 1-0 εις βάρος της «χτυπημένης» από τον Covid-19 Νέας Σαλαμίνας. Τρίποντο που βοήθησε τη σημερινή φιλοξενούμενη να ηρεμίσει και να προετοιμαστεί υπό καλύτερες προϋποθέσεις για την επίσκεψή της στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ