aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Ανθεκτικός» και πρώτος!

ΑΠΟΕΛ: «Ανθεκτικός» και πρώτος!

Μετά από σχεδόν δύο μήνες ή, αν το προτιμάτε καλύτερα, μετά από επτά σερί αγωνιστικές στη δεύτερη θέση, ο ΑΠΟΕΛ δεν βλέπει την πλάτη της ΑΕΚ. Μία στροφή πριν από το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, επέστρεψε σε θέση οδηγού (+2) και εννοείται, θα δώσει μεγάλη μάχη για να παραμείνει εκεί μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.  

Ο τρόπος με τον οποίο κατέβαλε προσφάτως την αντίσταση της Ομόνοιας για τρίτη φορά στη τρέχουσα σεζόν και πολύ περισσότερο, ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε την πίεση του κυνηγητού της ΑΕΚ (από τη δεύτερη εβδομάδα του 2023), δεικνύουν πάρα πολλά. Ο φετινός ΑΠΟΕΛ, δεν έχει καμία σχέση με τον ΑΠΟΕΛ των προηγούμενων τριών ετών. Πρόκειται για ομάδα πολύ πιο οργανωμένη, δουλεμένη και συμπαγής, με ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο και προσανατολισμό. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με τη στρατηγική προσέγγιση των 90λεπτων, δεν κέρδισε μόνο τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και τους απαιτητικούς οπαδούς.

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, με τον Σέρβο προπονητή να μην επαναπαύεται ούτε δευτερόλεπτο. Ανεξαρτήτως της εμβέλειας του αντιπάλου και της σημασίας του εκάστοτε παιχνιδιού. Είναι γι΄αυτό, που αμέσως μετά την πρόσφατη νίκη για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, φρόντισε να γυρίσει αμέσως την «πυξίδα» στον αυριανό επαναληπτικό αγώνα για τη φάση των «8» του κυπέλλου, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Θα είναι ακόμα πιο δύσκολα για εμάς την Τετάρτη. Κάνω έκκληση στον κόσμο μας να γεμίσει το γήπεδο γιατί αυτά τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια». Υπενθυμίζουμε πως ο ΑΠΟΕΛ, είχε επικρατήσει στον πρώτο αγώνα της Ομόνοιας με 2-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ