aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Ανταρτοπόλεμος» στο Μπιλμπάο

ΑΠΟΕΛ: «Ανταρτοπόλεμος» στο Μπιλμπάο

ΒΟΡΙΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ)

Ο Τόμας Κρίστιανσεν ρωτήθηκε κατ’ επανάληψη, είτε έμμεσα είτε άμεσα, ως προς τις προθέσεις του και ο Δανός δεν δίστασε να απαντήσει πως άλλο Κύπρος και άλλο Ευρώπη. Πράγμα που πάει να πει πως στον σημερινό αγώνα θα παρατάξει την ομάδα του με ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Μεταφράζοντάς το αυτό, ο ΑΠΟΕΛ θα προσέξει την άμυνά του, θα προσπαθήσει να παίξει «ανταρτοπόλεμο» με τους Ισπανούς και αν του κάτσει, να πετύχει κάποιο γκολ. Η ομάδα του Κρίστιανσεν δεν είναι μόνο το αουτσάιντερ, αλλά θα αντιμετωπίσει και μια καταιγιστική στο γήπεδό της ομάδα.

Ερωτηματικό αποτελεί αν ο τεχνικός των γαλαζοκίτρινων θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Μιλάνοφ που προέρχεται από τραυματισμό, αλλά και μεγάλη αποχή. Η λογική λέει πως όχι και πως το δεξί άκρο της άμυνας θα το καλύψει ο Αρτυματάς.  Από εκεί και πέρα, ο Κρίστιανσεν δεν έχει πολλά να κρύψει, αφού (και πάλι λογικά) θα πάει με 4-2-3-1 και πέρα από τον Αρτυματά, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθεί και ο Γιαμπερέ.

Ο Αστίθ έχει ένα προβάδισμα έναντι του Μερκή για τη δεύτερη θέση στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Ιωάννου μάλλον θα παραμείνει στο αριστερό άκρο. Στη μεσαία γραμμή τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα με τους Βινίσιους, Μοράις, Εφραίμ, Αλωνεύτη και Μπερτόλιο να είναι η πεντάδα των χαφ και τον Πιέρο να είναι ο μοναχικός καβαλάρης στην επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ