aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου, ανακοινώθηκε η πρώτη αποχώρηση από τον «Αρχάγγελο»

ΑΠΟΕΛ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου, ανακοινώθηκε η πρώτη αποχώρηση από τον «Αρχάγγελο»

Αποσυμφόρηση του ρόστερ του ΑΠΟΕΛ προανήγγειλε προ ημερών ο Νεκτάριος Πετεβίνος και το απόγευμα της Τετάρτης (4/1) άνοιξε η πόρτα της εξόδου του Αρχαγγέλου. Ο Αμέλ Μούγιανιτς αποτελεί παρελθόν με τους γαλαζοκίτρινους να αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους ότι συμφωνήθηκε με τη Μάλμε η ολοκλήρωση του δανεισμού του.

Ο Σουηδός μέσος αγωνίστηκε μόνο μία φορά με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, για 12′ ως αλλαγή στο ντέρμπι με την Ανόρθωση και είχε συμμετοχή στη φάση του δεύτερματος στη νίκη με 2-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μάλιστα, ο Μούγιανιτς έχει ήδη βρει τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη, καθώς ανακοινώθηκε από την Όγκριτε, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι έχει επέλθει συμφωνία με την Malmö FF, για ολοκλήρωση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή Amel Mujanić. Ευχαριστούμε τον Amel, για τη μεταξύ μας συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα και στην προσωπική του ζωή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ