aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμη μίας προσθήκης

ΑΠΟΕΛ: Ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμη μίας προσθήκης

Οι 17 θέσεις κοινοτικών και ξένων του ΑΠΟΕΛ στον κατάλογο Α είναι κρατημένες. Ωστόσο, πληροφορίες μας αναφέρουν ότι παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο άλλης μίας μετεγγραφής, που (εάν πραγματοποιηθεί) θα αφορά σε σέντερ φορ. Όλα έχουν να κάνουν με την κατάσταση των Γκιόργκι Κβιλιτάια και Άντον Μάγκλιτσα. Οι γαλαζοκίτρινοι παρακολουθούν την πορεία τους και παραλλήλως, αναζητούν άλλη μία λύση που θα πληροί τις προδιαγραφές τους (αγωνιστικές και οικονομικές).

Από τη στιγμή που απομένουν 21 ημέρες έως τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου, είναι κατανοητό πως τα χρονικά περιθώρια άρχισαν να στενεύουν. Επομένως, είναι κάτι που δεν θα αργήσει να αποφασιστεί από τον Σωφρόνη Αυγουστή και τη διοίκηση του συλλόγου της Λευκωσίας. Τώρα, εάν όντως αποκτηθεί άλλος ένας επιθετικός, θα πρέπει να γίνει διαγραφή κάποιου από τους υφιστάμενους παίκτες του καταλόγου Α, σε περίπτωση που θα πρόκειται για ξένο ή κοινοτικό άνω των 22 ετών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ