aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ανοιχτές «κεραίες» για Μούσα και Ζαχίντ

ΑΠΟΕΛ: Ανοιχτές «κεραίες» για Μούσα και Ζαχίντ

Ο ΑΠΟΕΛ κινείται άλλο ένα καλοκαίρι αρκετά ενεργά, θέλοντας να κλείσει παίκτες που θα έχουν ουσιαστικό ρόλο και θα κάνουν τη διαφορά. Παρά το γεγονός πως δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, προχώρησε ήδη σε έξι μετεγγραφές και υπολείπεται μόνο αυτή του δεξιού μπακ για να ολοκληρωθεί ο βασικός μετεγγραφικός σχεδιασμός.

Ωστόσο στην ομάδα της Λευκωσίας δεν θα μείνουν ώς εδώ. Έχουν ανοιχτά τα… ραντάρ και για άλλους ποδοσφαιριστές, όπως είναι οι Μούσα Αλ Τάαμαρι και Γκάγιας Ζαχίντ. Αμφότεροι συνυπήρξαν στο ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων, είχαν αρμονική συνεργασία και έδωσαν τις προσδοκώμενες λύσεις. Εξάλλου, η προ τριετίας σεζόν κρίνεται με βάση τις επιδόσεις, η τελευταία πιο υγιής αγωνιστικά για τους πρωτευουσιάνους.

Λέτε να τους δούμε εκ νέου στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-22, διευρύνοντας αυτομάτως κατά πολύ την αγωνιστική εμβέλεια του συνόλου; Παρά το γεγονός πως πρόκειται για υποθέσεις με πολύ υψηλό δείκτη δυσκολίας, η διοίκηση Πετρίδη φροντίζει να ενημερώνεται για τις εξελίξεις και τις προθέσεις των ποδοσφαιριστών ώστε να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να πράξει αναλόγως.

Στον Ζαχίντ έγινε πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου, με τον 27χρονο να μην απαντά αρνητικά. Ζήτησε χρόνο ώστε να συζητήσει με τυχόν ενδιαφερόμενες ομάδες και σε περίπτωση που δεν βρει πρόταση που θα τον καλύπτει οικονομικά και όχι μόνο, τότε θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ. Οι… πόρτες στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» είναι ανοιχτές για τον Ζαχίντ, φτάνει να μην πάρει την τελική απόφαση στο φινάλε της τρέχουσας μετεγγραφικής περιόδου. Γιατί τότε είναι πολύ πιθανό να βρει συμπληρωμένο το ρόστερ.

Οσον αφορά στον Αλ Τάαμαρι, επιβάλλεται να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Λέουβεν, ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματά του. Ο Ιορδανός, που δεν «κούμπωσε» στον βελγικό σύλλογο, εξέφρασε την επιθυμία να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη, την ίδια ώρα που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής.

Οι πιθανότητες για ενδεχόμενη συμφωνία θα αυξηθούν εάν κι εφόσον ο υψηλόμισθος Ντιεμερσί Εντονγκαλά (380.000 ευρώ ετησίως) βρει ομάδα και αποχωρήσει από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό. Όπως αντιλαμβάνεστε, πρόκειται για περιπτώσεις παικτών που δεν είναι εύκολες και χρειάζεται υπομονή. Μέχρι τότε, στον ΑΠΟΕΛ διατηρούν ανοιχτές τις «κεραίες» τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ