aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ανίκητος κατά 90% στο ΓΣΠ

ΑΠΟΕΛ: Ανίκητος κατά 90% στο ΓΣΠ

Στο στάδιο όπου κατά 90% παρουσιάζεται ανίκητος στο τρέχον πρωτάθλημα, παίζει εν πολλοίς τους κόπους και τους μόχθους μίας ολόκληρης σεζόν. Ο ΑΠΟΕΛ, βλέπετε, δίνει τα 2 από τα 3 ματς που του απέμειναν στο ΓΣΠ, κάνοντας αρχή την προσεχή Κυριακή με την ΑΕΚ.

Και αφού μεσολαβήσει η αποστολή στο Στάδιο «Αλφαμέγα» κόντρα στον Απόλλωνα (21/5), τελευταία ασφαλώς έξοδος, επιστρέφει «σπίτι» του για το τελευταίο 90λεπτο της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 απέναντι στον Άρη. Λέτε, να πρόκειται για το ματς όπου θα κριθεί ο τίτλος; Ιδωμεν…

Στο στάδιο της πρωτεύουσας, λοιπόν, η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς παρουσιάζεται πολύ πιο απαιτητική, με τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο. Συμπεριλαμβανομένων και αναμετρήσεων με την Ομόνοια που ήταν τυπικά φιλοξενούμενος ο ΑΠΟΕΛ, αλλά και του ματς με τον Ολυμπιακό (α΄γύρος), κλήθηκε να παίξει 19 φορές. Απολογισμός; Δέκα νίκες, κάτι που μεταφράζεται σε ποσοστό 53%, την ίδια ώρα που έμεινε στην ισοπαλία σε 7 ματς. Ποσοστό; 37%. Μόλις 2 φορές ηττήθηκε (10%). Από τον Άρη (0-1) και τον Απόλλωνα (0-2).

Επίσης, μέσα στο άντρο του πέτυχε 24 τέρματα από 44 συνολικά, ενώ μάζεψε την μπάλα από το δικό του πλεκτό 7 φορές από τις 19 συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε κάθε περίπτωση, στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και πρωτίστως να σπάσουν το ρόδι την Κυριακή, πανηγυρίζοντας την πρώτη νίκη στα πλέι οφ. Στην παρούσα φάση, θέλουν πρώτα να κλειδώσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο και να παραμείνουν, ασφαλώς, στο κυνήγι του τίτλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ