aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ανιχνεύει το μονοπάτι για το πρώτο τρίποντο

ΑΠΟΕΛ: Ανιχνεύει το μονοπάτι για το πρώτο τρίποντο

Με σεβασμό στην αντίπαλο και κυρίως με πίστη στις δυνατότητές του, ο ΑΠΟΕΛ εκστρατεύει στη Λάρνακα, έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο τη νίκη.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή έχει προετοιμαστεί καταλλήλως για το ομολογουμένως ζόρικο και άκρως απαιτητικό 90λεπτο που την περιμένει απόψε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στην Ανόρθωση, προσδοκώντας ότι θα ανιχνεύσει το μονοπάτι που οδηγεί στο παρθενικό τρίποντο κατά το τρέχον πρωτάθλημα και πρώτο, γενικότερα, μετά από τις 17 Απριλίου στις εγχώριες διοργανώσεις.

Μετά τον άδοξο αποκλεισμό στο Κόνφερενς Λιγκ και την ισοπαλία στην πρεμιέρα, οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να αντιδράσουν δυναμικά, φωνάζοντας βροντερό «παρών». Η έκβαση της μάχης στο στάδιο της Λάρνακας δεν κρίνει απολύτως τίποτα αφού βρισκόμαστε μόλις στη 2η αγωνιστική, ωστόσο θα διαμορφώσει την επόμενη μέρα. Και οι πρωτευουσιάνοι, θέλουν η Δευτέρα να τους βρει ενωμένους, ήρεμους και πλήρως συγκεντρωμένους για την επόμενη αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ