aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Άγγιξε» διψήφιο αριθμό κρουσμάτων, αλλά παίζει με την ΠΑΕΕΚ!

ΑΠΟΕΛ: «Άγγιξε» διψήφιο αριθμό κρουσμάτων, αλλά παίζει με την ΠΑΕΕΚ!

Σχεδόν διψήφιο αριθμό κρουσμάτων έχει ο ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι ανακοίνωσαν πέντε κρούσματα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διαγνώστηκαν με κορωνοϊό άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Συνολικά υπάρχουν εννέα κρούσματα στον ΑΠΟΕΛ, εκ των οποίων οι οκτώ ποδοσφαιριστές. Εξ αυτών μόνο δύο είναι παίκτες του καταλόγου Α, καθώς οι έξι είναι είτε Κύπριοι είτε κάτω των 23 ετών. Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με την προκήρυξη σε περίπτωση που υπάρχουν 4 θετικά κρούσματα σε ποδοσφαιριστές στην ίδια ομάδα οι οποίοι είναι στο κατάλογο Α, της ομάδας Ανδρών του σωματείου, τότε οι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι εντός 7 ημερών από το πρώτο θετικό κρούσμα, μετά από αίτημα του Σωματείου, αναβάλλονται.

Επομένως, στον «Αρχάγγελο» ναι μεν σήμανε συναγερμός και ακολουθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα με στόχο να μην προκύψει διασπορά του ιού, όμως προετοιμάζονται για την αναμέτρηση με την ΠΑΕΕΚ που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή θέλει να κτίσει ακόμη περισσότερο στη δυναμική που απέκτησε μετά την σπουδαία νίκη επί της Ομόνοιας. Στα αγωνιστικά, ο Κύπριος προπονητής μετρά σημαντικές απουσίες, αλλά και εξίσου σημαντικές επιστροφές. Είναι τιμωρημένοι με κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ οι Νατέλ, Σαμπάλα, Εντογκαλά, Θεοδώρου και Σατσιάς, ενώ προκύπτουν κι άλλες απουσίες λόγω των κρουσμάτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ