ΑΠΟΕΛ: Μετά την Καρμιώτισσα αναβλήθηκε και το ματς με τον Απόλλωνα!

Μετά το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, η ΚΟΠ ανακοίνωσε ότι αναβλήθηκε και το παιχνίδι κυπέλλου του ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλωνα. Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας: Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι ενόψει του γεγονός ότι έχουν βρεθεί πάνω από τέσσερα (4) θετικά κρούσματα COVID-19 στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας, ο αγώνας Κυπέλλου Coca-Cola Α’, Β’ Κατηγορίας, ΑΠΟΕΛ – Απόλλων, που είναι προγραμματισμένος για διεξαγωγή την Τετάρτη, 16.12.2020 και ώρα 17:00, στο Στάδιο Γ.Σ.Π, αναβάλλεται.

Προηγούμενη ενημέρωση…
Η ΚΟΠ ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά ότι ενόψει του γεγονότος ότι έχουν βρεθεί στον ΑΠΟΕΛ πέραν των τεσσάρων τεσσάρων κρουσμάτων Covid-19, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο της, αναβάλλεται ο αγώνας του πρωταθλήματος Cyta Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – ΑΠΟΕΛ, που είναι προγραμματισμένος για διεξαγωγή την Παρασκευή, 11.12.2020, και ώρα 19:00, στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Όπως αναφέρεται, η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθει σε μεταγενέστερο στάδιο. Η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Αναφορικά με το παιχνίδι του κυπέλλου με τον Απόλλωνα, που είναι ορισμένο για την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, σε επικοινωνία που είχε το Goal.com.cy με την ΚΟΠ, μας ειπώθηκε ότι ακόμη δεν υπάρχει απόφαση για το εάν θα διεξαχθεί ή το αντίθετο. Επομένως, παραμένει ακόμα στον «αέρα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ