aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Aνατροπή με Τάαμαρι, φεύγει στις 23 Δεκεμβρίου

AΠΟΕΛ: Aνατροπή με Τάαμαρι, φεύγει στις 23 Δεκεμβρίου

Η Ιορδανία θα λάβει μέρος στο Asia Cup 2019 το οποίο θα διεξαχθεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κι η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της γειτονικής χώρας ανακοίνωσε την προεπιλογή της Εθνικής ομάδας. Σ’ αυτήν (29 παίκτες), συμπεριλαμβάνεται όπως αναμενόταν, ο Μούσα ΑΛ-Τάαμαρι του ΑΠΟΕΛ.

Η Ιορδανία κληρώθηκε στον β’ όμιλο μαζί με Αυστραλία (6 Ιανουαρίου), Συρία (10 Ιανουαρίου) και Παλαιστίνη (15 Ιανουαρίου). Όλοι οι Ιορδανοί διεθνείς, θα παρουσιαστούν στις 11 Δεκεμβρίου στο Ομάν κι ακολούθως θα ταξιδέψουν στην Ντόχα του Κατάρ γύρω στα μέσα Δεκεμβρίου για μια σειρά από φιλικούς αγώνες (με Κιργιστάν, Κατάρ και Κίνα), στο πλαίσιο της προετοιμασίας της χώρας, πριν από την Έναρξη του Asia Cup. Η τελική αποστολή της Ιορδανίας θα απαρτίζεται από 23 παίκτες.

Ωστόσο, ο Μούσα Αλ-Τάαμαρι θα ταξιδέψει αργότερα στην Ντόχα, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριου Πετεβίνου στον Super Sport FM (104.0).

Με βάση τους κανονισμούς της ΦΙΦΑ η κάθε ομάδα έχει υποχρέωση να αποδεσμεύσει παίκτη,  πέντε μέρες πριν επίσημο παιχνίδι και τέσσερις μέρες πριν από φιλικό. Η προετοιμασία της Ιορδανίας δεν είναι στο διεθνές καλεντάρι άρα, η περίπτωση Τάμαρι δεν εμπίπτει σε αυτό. Είμαστε σε καλή συνεννόηση με την Εθνική Ιορδανίας. Ο Τάμαρι θα απελευθερωθεί 23 Δεκεμβρίου μαζί με τους υπόλοιπους και απλά δεν θα επιστρέψει σε τέσσερις μέρες. Οι δεδομένες υποχρεώσεις του είναι 6 Ιανουαρίου, 9 Ιανουαρίου και 13 Ιανουαρίου», επεσήμανε ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Επομένως, ο Τάαμαρι θα είναι διαθέσιμος για τους αγώνες με Ομόνοια (16/12), Αγία Νάπα (κύπελλο 19/12) και Ερμή (22/12). Δεδομένα θα απουσιάσει από τον αγώνα της β΄ φάσης του κυπέλλου στις 5/1 (αν ο ΑΠΟΕΛ προκριθεί), την αναμέτρηση με τη Δόξα (5/1) και το ντέρμπι με την Ανόρθωση (12/1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ