aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ανατροπή και παραμονή Τραμετσάνι!

ΑΠΟΕΛ: Ανατροπή και παραμονή Τραμετσάνι!

Ο ΑΠΟΕΛ μέσω του πιο κάτω tweet παραθέτει γραπτή δήλωση του Πάολο Τραμετσάνι μέσω της οποίας βάζει τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης του Ιταλού τεχνικού. Υπενθυμίζουμε πως ο κόουτς των γαλαζοκιτρίνων εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα της πρωτεύουσας μερικές εβδομάδες πριν τον τελικό του κυπέλλου, ωστόσο αυτή του η πρόθεση έγινε γνωστή προ ημερών. Τόσο το Δ.Σ. όσο και ο Ντομένικο Τέτι άρχισαν επαφές ώστε να διευθετηθεί το εν λόγω θέμα, και έτσι ο Ιταλός αποφάσισε όπως παραμείνει στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά η δήλωση του Τραμετσάνι: «Ήταν μια μεγάλη και έντονη χρονιά. Έζησα μαζί με τους ποδοσφαιριστές μου, τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση αρκετές στιγμές αμφισβήτησης. Όμως μαζί παλέψαμε εναντίον όλων και καταφέραμε να αποδείξουμε ότι δουλεύουμε σκληρά μπορούμε να πετύχουμε τους σημαντικούς στόχους μας. Αυτό μου επιβεβαιώνει ότι βρίσκομαι σε μια ομάδα η οποία συνάδει με τους στόχους μου ως προπονητής. Να προσβλέπω στο καλύτερο και να επιδιώκω την κορυφή. Έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε μπροστά μας. Ανυπομονώ να ολοκληρωθεί η περίοδος διακοπής έτσι ώστε όλοι μαζί να παλέψουμε για να κατακτήσουμε τους επόμενους μας στόχους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ