aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ανατρέπεται το σκηνικό του ερχομού του Λουντεμό

ΑΠΟΕΛ: Ανατρέπεται το σκηνικό του ερχομού του Λουντεμό

Δεν είναι ακόμη βέβαιο ότι ο Μάριους Λουντεμό θα αφιχθεί στη Κύπρο εντός της εβδομάδας για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ, όπως αρχικά αναμενόταν. Παρά το γεγονός ότι σε νορβηγικά ΜΜΕ γράφτηκε πως η διοίκηση της ομάδας έδωσε τη συγκατάθεσή της στον 26χρονο ανασταλτικό χαφ να αποχωρήσει στην Κύπρο νωρίτερα από την 1η Αυγούστου που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, ο Μίκαελ Ντόρσιν ήρθε να πει κάτι εντελώς διαφορετικό.

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Ρόσενμποργκ ρωτήθηκε για το αν θα επιτραπεί τελικά στον Μάριους Λουντεμό να έρθει στους «γαλαζοκίτρινους» της Λευκωσίας πριν την 1η Αυγούστου και η απάντησή του ήταν η ακόλουθη: «Παίζει καλά στα τελευταία παιχνίδια και δεν έχουμε πολλούς παίκτες που καλύπτουν αυτή τη θέση. Στην ομάδα του έχουμε εμπιστοσύνη και έχει αποδείξει ότι δουλεύει επαγγελματικά. Θα μείνει. Πρέπει να έχουμε μια συζήτηση μαζί του για το τι θα συμβεί στο μέλλον και πότε θα ταξιδέψει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ