aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Αναπάντητες κλήσεις» από τον Κασίνι

ΑΠΟΕΛ: «Αναπάντητες κλήσεις» από τον Κασίνι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όταν το περασμένο καλοκαίρι έπαιρνε την απόφαση να δοκιμάσει την τύχη του στον ΑΠΟΕΛ, βγαίνοντας έτσι για πρώτη φορά εκτός Αργεντινής για να παίξει ποδόσφαιρο, προφανώς δεν περίμενε ότι θα τον έβρισκε ο Φεβρουάριος με μόλις τρεις συμμετοχές σε επίσημο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Δεν το πολυσκέφτηκε ο Πάολο Τραμετσάνι

Ο Χουάν Μπαουτίστα Κασίνι που προστέθηκε στο ρόστερ με τη μορφή δανεισμού από την Εστουτιάντες, χρησιμοποιήθηκε στο ματς του Σούπερ Καπ με την  ΑΕΚ για 30 λεπτά και σε δύο αγώνες του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος ως αλλαγή απέναντι σε Δόξα και Ανόρθωση για 38 συνολικά λεπτά. Παρόλο που ήταν σε αρκετές αναμετρήσεις στην 22άδα, δεν κατάφερε να κερδίσει έως τώρα την εμπιστοσύνη του προπονητή του κι ως εκ τούτου από τον περασμένο Οκτώβριο απέχει από την ενεργό αγωνιστική δράση.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Αποζημιώνεται και φεύγει

Στους πέντε μήνες παρουσίας του στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», ο 21χρονος μέσος τα δίνει όλα στις προπονήσεις και προσδοκεί ότι στο υπόλοιπο της σεζόν θα πάρει (έστω και καθυστερημένα) ευκαιρίες για να αποδείξει το τι πραγματικά αξίζει. Είναι εκ των σπάνιων περιπτώσεων ξένων παικτών που ήλθαν ως μετεγγραφή στον ΑΠΟΕΛ και έπαιξαν μόλις 68 λεπτά σε ένα ολόκληρο πεντάμηνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ