aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αναμονή για τον επιθετικό, εξέλιξη με Ριάντ Μπάγιτς

ΑΠΟΕΛ: Αναμονή για τον επιθετικό, εξέλιξη με Ριάντ Μπάγιτς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ ενέτειναν τις προσπάθειες για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και εκφράζεται η αισιοδοξία πως σύντομα ο ένας εκ των δύο παικτών που θα προστεθούν στην κορυφή της επίθεσης, θα έλθει στην Κύπρο ώστε να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ιεραρχήσει τις επιλογές, δίνοντας τις κατευθυντήριες γραμμές στη διοίκηση για να σπρώξει τις διαδικασίες.

Στη σχετική λίστα του Ελλαδίτη προπονητή βρίσκεται και ο Ριάντ Μπάγιτς, όπως αποκαλύψαμε προσφάτως, χωρίς με αυτό να σημαίνει ότι εν τέλει αυτός θα ανακοινωθεί. Ο 26χρονος Βόσνιος, έτυχε θετικής αξιολόγησης και «έτρεξαν» οι διαδικασίες ώστε να διαφανεί κατά πόσον υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Θέλει τον Ριάντ Μπάγιτς, αλλά έχει ισχυρό εμπόδιο

Δημοσιεύματα σε Σερβία και Τουρκία, αναφέρουν πως η διοίκηση της Κόνιασπορ κοινοποίησε στην αντίστοιχη της Ουντινέζε πως δεν επιθυμεί να παρατείνει τον δανεισμό του Μπάγιτς (εκπνέει στις 27 Ιουλίου), οπότε ο ποδοσφαιριστής με το ψηλό κασέ επιστρέφει στον ιταλικό σύλλογο. Την ίδια ώρα, ο προπονητής της Ουντινέζε δεν προτίθεται να συμπεριλάβει τον Βόσνιο στο πλάνο του ενόψει της νέας σεζόν κι ως εκ τούτου, θα γίνει προσπάθεια ώστε να δοθεί εκ νέου με τη μορφή δανεισμού.

Η αλήθεια είναι πως οι «μετοχές» του διεθνούς παίκτη έχουν πέσει κατά την τελευταία τριετία, αναζητώντας εναγωνίως ένα νέο ξεκίνημα. Τη σεζόν 2016-17, όταν αγωνιζόταν στην Κόνιασπορ πέτυχε 17 τέρματα σε 32 συμμετοχές και η Ουντινέζε δαπάνησε 5.500.000 ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του έως τον Ιούνιο του 2022. Δύο φορές παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπασάκσεχιρ και μία στην πρώην του ομάδα, με το κοντέρ του να γράφει 32 ματς και 12 τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ