aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΑΠΟΕΛ: Ανακοίνωσε το τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας

ΑΠΟΕΛ: Ανακοίνωσε το τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας

Ανακοινώθηκε από τον ΑΠΟΕΛ η σύνθεση της διοίκησης της Ακαδημίας και του τεχνικού επιτελείου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020/21.

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει τη σύνθεση της διοίκησης της Ακαδημίας και του τεχνικού επιτελείου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020/21. Η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει στις 23 Ιουλίου με την ομάδα των U19 και μέχρι τις 10 Αυγούστου θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις για όλα τα τμήματα μέχρι και την U14.

Η προετοιμασία όλων των ομάδων μας θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στη Λευκωσία. Με βάση την ανακοίνωση της ΚΟΠ τα πρωταθλήματα νέων και παίδων για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 12 &13 Σεπτεμβρίου. Ευχόμαστε σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο καλή ποδοσφαιρική χρονιά», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Δείτε ΕΔΩ το τεχνικό επιτελείο των αγωνιστικών ομάδων της Ακαδημίας του ΑΠΟΕΛ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020/21.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ