aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΑΠΟΕΛ: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βασίλη Φραγκιά

ΑΠΟΕΛ: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βασίλη Φραγκιά

Την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον Βασίλη Φραγκιά ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ. Το καλαθοσφαιρικό τμήμα των γαλαζοκιτρίνων θα πορευτεί με τον Ελλαδίτη τεχνικό για ένα 1+1 χρόνια. Ο πολύπειρος προπονητής εργάστηκε στο παρελθόν στην Κύπρο σε ΑΕΛ και Κεραυνό, ενώ διετέλεσε τεχνικός αρκετών ελληνικών ομάδων.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ

«Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την πρόσληψη του Ελλαδίτη προπονητή Βασίλη Φραγκιά στην τεχνική ηγεσία της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, με προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας μας για ακόμη ένα χρόνο.

Ο πολύπειρος Ελλαδίτης τεχνικός είναι γνώστης της κυπριακής καλαθοσφαιρικής πραγματικότητας, αφού κατά το παρελθόν εργάστηκε ξανά στη χώρα μας, ενώ διετέλεσε με επιτυχία προπονητής σε αρκετές ελληνικές ομάδες της Α1(Basket League), όπως ο Πανιώνιος και το Περιστέρι, με τελευταίο σταθμό την Λάρισα.

Καλωσορίζουμε τον κ. Φραγκιά στην μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον γαλαζοκίτρινο πάγκο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ