aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ανακοίνωσε Σα Πίντο και τέσσερις Πορτογάλους συνεργάτες (διάρκεια συμβολαίου)

ΑΠΟΕΛ: Ανακοίνωσε Σα Πίντο και τέσσερις Πορτογάλους συνεργάτες (διάρκεια συμβολαίου)

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ρικάρντο Σα Πίντο στο πόστο του προπονητή για την περίοδο 2023-24. Στην ανακοίνωση περιλαμβάνονται και τα ονόματα των στενών συνεργατών του, οι οποίοι είναι όλοι Πορτογάλοι.

Ανάμεσά τους η παλιά δόξα των γαλαζοκιτρίνων Νούνο Μοράις, στο πόστο του βοηθού προπονητή. Οι άλλοι είναι οι Ζοσέ Ντομίνγκεζ (βοηθός προπονητής), Πάουλο Σάντος (προπονητής φυσικής κατάστασης) και Ζοάο Αμπρέου (αναλυτής):

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον Πορτογάλο προπονητή Ricardo Sá Pinto.

Ο κ. Sá Pinto έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024.

Είναι γεννημένος στις 10/10/1972. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2009 και έχει θητεύσει μεταξύ άλλων, στα πρωταθλήματα Πορτογαλίας, Ελλάδας, Βελγίου και Βραζιλίας. Κατέκτησε ένα κύπελλο Βελγίου και ένα Super Cup στο Ιράν, τον τελευταίο προπονητικό του σταθμό.

Ο προπονητής θα συνθέσει το προπονητικό του επιτελείο ως εξής:

José Dominguez (Assistant coach)
Nuno Morais (Assistant coach)
Paulo Santos (Fitness coach)
João Abreu (Analyst coach)
* Η πλήρης σύνθεση του προπονητικού επιτελείου, θα ανακοινωθεί αργότερα.

Καλωσορίζουμε τον κ. Ricardo Sá Pinto στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει μαζί μας, ευρωπαϊκές επιτυχίες και τίτλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ