aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ανακοίνωσε χορηγική συνεργασία και νέα ονομασία στο Αθλητικό Κέντρο «Αρχάγγελος»

ΑΠΟΕΛ: Ανακοίνωσε χορηγική συνεργασία και νέα ονομασία στο Αθλητικό Κέντρο «Αρχάγγελος»

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την η NAGA PAY για τη σεζόν 2022-23, καθώς και τη μετονομασία του προπονητικού κέντρου σε «NAGA PAY ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ».

«Έχουμε πάντα στόχο ως ΑΠΟΕΛ να συνδέουμε το όνομα της ομάδας μας, με τους πρωτοπόρους και τους κορυφαίους, σε όλους τους τομείς», δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ο πρόεδρος του συλλόγου της Λευκωσίας, Πρόδρομος Πετρίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ και η NAGA PAY, η πρωτοποριακή ψηφιακή επιλογή για οικονομικές και επενδυτικές συναλλαγές, ανακοινώνουν την χορηγική τους συνεργασία για την ποδοσφαιρική σεζόν 2022-2023.

Το λογότυπο της NAGA PAY, θα κοσμεί την νέα αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας και θα «ντύσει» το προπονητικό κέντρο Αρχάγγελος, το οποίο θα μετονομαστεί σε «NAGA PAY ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ». H NAGA PAY επέλεξε να εγκαινιάσει τη δραστηριοποίησή της στην Κύπρο με αυτή τη συνεργασία αναγνωρίζοντας τη δυναμική της ομάδας και την πίστη των φιλάθλων της!

Ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ Πρόδρομος Πετρίδης χαιρέτισε την κατάληξη στη συμφωνία και δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, για αυτή τη συνεργασία. Έχουμε πάντα στόχο ως ΑΠΟΕΛ να συνδέουμε το όνομα της ομάδας μας, με τους πρωτοπόρους και τους κορυφαίους, σε όλους τους τομείς. Ειδικά όταν πρόκειται για υπηρεσίες διεθνούς εμβέλειας που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην κυπριακή αγορά. Πρόθεση μας είναι να ενώσουμε δυνάμεις με το νέο μας χορηγό και καλώ τους φιλάθλους μας να υποστηρίξουν τις υπηρεσίες του, δείχνοντας και τη δύναμη του κόσμου μας».

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος Τύπου της NAGA PAY Γωγώ Αλεξανδρινού ανέφερε οτι «είναι τιμητική η συνεργασία με μια ομάδα που έχει αναδείξει την Κύπρο και το ποδόσφαιρό της στις κορυφαίες διοργανώσεις του εξωτερικού και αποτελεί το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό brand name στη χώρα. Είμαστε έτοιμοι να σταθούμε ως NAGA PAY δίπλα στον ΑΠΟΕΛ για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν και να τον δούμε να επιστρέφει εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή! Η NAGA PAY υπόσχεται παράλληλα στους πιστούς φίλους του ΑΠΟΕΛ προνόμια που θα αναβαθμίσουν την ψηφιακή αλλά και την ποδοσφαιρική τους εμπειρία!».

NAGA PAY: Το απόλυτο χρηματο-οικονομικό app
H NAGA PAY αποτελεί ένα all-in-one ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Η καινοτόμος εφαρμογή φέρνει στις έξυπνες συσκευές τραπεζικούς και επενδυτικούς λογαριασμούς καθώς και τα περιουσιακά σου στοιχεία – συμπεριλαμβανομένων των κρυπτονομισμάτων.

Ανήκει στη NAGA, που -αν και έχει την έδρα της στο Αμβούργο και είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης- έχει ως επιχειρησιακή βάση της, την Λεμεσό.

Μπες τώρα στo nagapay.com και κατέβασε την πλήρως αυτοματοποιημένη εφαρμογή σε λίγο περισσότερο από ένα λεπτό. Ξόδεψε, αποταμίευσε, επένδυσε μέσω της NAGA PAY από την έξυπνη συσκευή σου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ