aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ανακάτεψε την «τράπουλα» ο Ντολ, ενδεκάδα με 4 αλλαγές

ΑΠΟΕΛ: Ανακάτεψε την «τράπουλα» ο Ντολ, ενδεκάδα με 4 αλλαγές

Με αρκετά (τέσσερα) νέα πρόσωπα, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Ομόνοια, παρατάσσει τον ΑΠΟΕΛ ο Τόμας Ντολ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο (7/12, 19:00) για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Γερμανός τεχνικός που δεν υπολογίζει στους Σόουζα (τιμωρημένος) και Βούρο (τραυματίας), άφησε εκτός αποστολής τον Τόμας ντε Βινσέντι για λόγους τακτικής και προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης: Live: Ολυμπιακός – ΑΠΟΕΛ

Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Ομόνοια ο Τόμας Ντολ έδωσε φανέλα βασικού στους Άλεφ, Βιντιγκάλ, Ιωάννου και Χαλένιους, αντί των Σόουζα, Βούρου, Πάβλοβιτς και Εφραίμ. Ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί με τον Μπέλετς στην εστία, τριάδα στην άμυνα τους Σάβιτς, Μερκή και Ιωάννου. Τετράδα στη μεσαία γραμμή οι Μιχαΐλοβιτς (δεξιά), Ζοαοζίνιο (αριστερά) με τους Άλεφ και Μάτιτς ανασταλτικούς μέσους, ενώ στην επίθεση να είναι οι Τάαμαρι (δεξιά), Βιντιγκάλ (αριστερά) και Χαλένιους (κορυφή).

Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Σάβιτς, Μερκής, Ιωάννου, Μιχαΐλοβιτς, Ζοαοζίνιο, Άλεφ, Μάτιτς, Τάαμαρι, Βιντιγκάλ, Χαλένιους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ