aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αναγκασμένος ο Αυγουστή

ΑΠΟΕΛ: Αναγκασμένος ο Αυγουστή

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, και να μην ήθελε, είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ στο σημερινό νοκ άουτ αγώνα κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα, σε σχέση με το ντέρμπι του Τσιρείου. Η απουσία του Σάντος που ήρθε να προστεθεί σε αυτήν του Βινίσιους στο κέντρο της άμυνας είναι πολύ πιθανόν να φέρει τον Σάβιτς δίπλα από τον Καρώ. Εάν θελήσει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, υπάρχουν οι επιλογές των Σόουζα, Πολυκάρπου. Ο Βραζιλιάνος μέσος, υπενθυμίζουμε, στην Κίνα αγωνιζόταν στη θέση του στόπερ.

Ο Σαμπάλα επιστρέφει στην ενδεκάδα για να αγωνισθεί αριστερά, την ίδια ώρα που ο Τσεπάκ στην αντίθετη πλευρά δεν θεωρείται σίγουρος ένεκα της χλομής εμφάνισης στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Από εκεί και πέρα, κάθε σενάριο είναι ανοιχτό. Ακόμα και να δούμε τον Μιχαήλ κάτω από τα δοκάρια. Είναι πιθανόν ο Λουντεμό να πάρει φανέλα βασικού και να αγωνισθεί στην καρδιά του κέντρου ενώ οι Θεοδώρου, Μάγκλιτσα, ενδεχομένως και ο Εντονγκαλά, να αρχίσουν το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, εκτός από τους δύο Βραζιλιάνους στόπερ (Βινίσιους, Σάντος), δεν υπολογίζει στους Οκριασβίλι, Εφραίμ, Ντε Βινσέντι, Γαβριήλ και Μιντίκκη. Υπενθυμίζουμε πως και ο Κβιλιτάια μπήκε στο ιατρικό δελτίο, ωστόσο θα είναι πανέτοιμος στον αγώνα της Δευτέρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ