aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αν κάνει χατ τρικ με την Καρμιώτισσα ο Νούχιου θα μείνει;

ΑΠΟΕΛ: Αν κάνει χατ τρικ με την Καρμιώτισσα ο Νούχιου θα μείνει;

«Αυτό που είπα στους παίκτες είναι πως για κάποιους ίσως να είναι κριτήριο τα παιχνίδια που απέμειναν για να αλλάξουν την κατάσταση», δήλωσε μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ με 0-1 από την Πάφος FC ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Έτσι όπως το πάνε οι γαλαζοκίτρινοι, όμως, με την τραγική εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών, στο τέλος δεν θα θέλει να κρατήσει κανέναν.

Σοβαρά τώρα! Θα πρόκειται για αστείο εάν ο Ελλαδίτης προπονητής δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στο ποιους θέλει και ποιους όχι. Τα συμπεράσματά του βγήκαν και με τα παραπάνω από τα σοβαρά ματς της σεζόν, κυρίως στα ντέρμπι πρωταθλήματος της α’ φάσης και στους τρεις γύρους του κυπέλλου κόντρα σε Απόλλωνα, Ομόνοια και Ανόρθωση.

Σιγά να μην υπάρχει κανείς που πιστεύει πως αν έκανε χατ τρικ ο Νούχιου με την Καρμιώτισσα θα άλλαζε η άποψη κάποιου γι’ αυτόν και δη του Πουρσαϊτίδη. Για να λέμε τα πράματα με το όνομά τους, αναφορικά με το υφιστάμενο ρόστερ, μεγάλο ρόλο θα διαδραματίσει τι λέει το συμβόλαιο του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά και τι θα φέρουν οι διαπραγματεύσεις.

Π.χ: Ο Ζαχίντ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Όσο σημαντικός και αν θεωρείται για το χτίσιμο της ομάδας της επόμενης σεζόν, δεν εξαρτάται μόνο από τον ΑΠΟΕΛ να τον κρατήσει, μα και από το πόσο καλά θα του… τραγουδήσουν οι Σειρήνες άλλων συλλόγων. Π.χ.2: Όσο και αν δεν… φτούρησε ο Εντονγκαλά, αν οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να απαλλαγούν από την παρουσία του, θα έχουν ως υψηλό εμπόδιο το υψηλό τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε τον περασμένο Αύγουστο.

Παρόμοια δεδομένα επικρατούν και για αρκετούς άλλους ποδοσφαιριστές και από τη στιγμή που δεν παίρνει πια τον ΑΠΟΕΛ να αποζημιώνει τους παίκτες με τη σέσουλα, το κυρίως παιχνίδι για το «ποιος φεύγει – ποιος μένει» θα είναι οι συζητήσεις μαζί τους. Επομένως, η διοίκηση του συλλόγου της Λευκωσίας έχει πολλή δουλειά μπροστά της, προφανώς την περισσότερη από ποτέ αναφορικά με το ξεσκαρτάρισμα του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ