aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΠΟΕΛ: Άμεσα οι εξελίξεις με Παντελίδη, γράφουν στην Ελλάδα

ΑΠΟΕΛ: Άμεσα οι εξελίξεις με Παντελίδη, γράφουν στην Ελλάδα

Επιβεβαιώνουν στην Ελλάδα το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Ελλαδίτη τεχνικό, Σάββα Παντελιάδη. Δημοσίευμα της ιστοσελίδας to10.gr τονίζει ότι οι γαλαζοκίτρινοι θεωρούν τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης ως ιδανική λύση για τον πάγκο της ομάδας και ότι οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

Ο Παντελίδης έχει συμβόλαιο με τους Αρκάδες και με βάση το δημοσίευμα θα πρέπει ο Αστέρας να δώσει την συγκατάθεση του, ώστε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας to10.gr

«Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την απομάκρυνση του Μπρούνο Μπαλτάζαρ από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ιθύνοντες του κυπριακού συλλόγου έχουν σε περίοπτη θέση της λίστας τους, τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Σάββα Παντελίδη.

Καλά ενημερωμένες πηγές τονίζουν πως η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού και πάντα με βάση τις ίδιες πληροφορίες, οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και φυσικά αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Παντελίδης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στους Αρκάδες και οι «μετοχές» του εκτοξεύτηκαν μετά την περσινή χρονιά στην ομάδα της Τρίπολης. Οι ιθύνοντες της κυπριακής ομάδας θεωρούν ιδανική λύση για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ τον Έλληνα τεχνικό και απομένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση.

Βέβαια αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Παντελίδης δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο είχε υπογράψει πριν τελειώσει η περασμένη αγωνιστική περίοδος. Αυτό σημαίνει ότι για να φύγει ο Έλληνας τεχνικός από την ομάδα της Τρίπολης θα πρέπει να δώσει το «οκέι» η διοίκηση του Αστέρα.

Όσοι γνωρίζουν τα πράγματα στην συγκεκριμένη υπόθεση λένε πως το θέμα θα τελειώσει άμεσα, δηλαδή μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ