aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Άλλος ένας τερματοφύλακας στον Αρχάγγελο με «μεγάλη προοπτική»

ΑΠΟΕΛ: Άλλος ένας τερματοφύλακας στον Αρχάγγελο με «μεγάλη προοπτική»

Πέραν από τους Mιγκέλ Σίλβα και Απόστολο Τσιλιγγίρη, ο Νεκτάριος Πετεβίνος αποκάλυψε μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM ότι μετακόμισε στον Αρχάγγελο και ένας νεαρός τερματοφύλακας ηλικίας 16μισι χρόνων. Πρόκειται για τον Χάρη Χατζηγαβριήλ.

«Ήρθε στον Αρχάγγελο και ένας νεαρός 16.5 χρόνων που έχει όλα τα προσόντα με προοπτική. Είναι ο Χάρης Χατζηγαβριήλ από τον Ολυμπιακό, ένα παιδί με μεγάλη προοπτική», είπε μεταξύ άλλων στο πλαίσιο των αναφορών του για τον Φρανσίς Ουζόχο, με τον υπεύθυνο Επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ να μην επιβεβαιώνει, ούτε να διαψεύδει για τον Νιγηριανό κίπερ.

Ο Χατζηγαβριήλ κατέγραψε στη διακοπείσα σεζόν εφτά συμμετοχές με την Κ17 του Ολυμπιακού και τέσσερις συμμετοχές με την Κ19 του Ολυμπιακού και προφανώς αποκτήθηκε για να ενδυναμώσει την εφηβική ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Παράλληλα είναι και διεθνής με τις μικρές Εθνικές Κύπρου.

Υπενθυμίζουμε πως στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ υπάρχει και ο 21χρονος Δημήτρης Πρινιωτάκης, ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο και με την ενδεχόμενη απόκτηση του Ουζόχο θα είναι είναι ερωτηματικό αν θα αποτελέσει 3η ή 4η επιλογή.

Δείτε τον Χατζηγαβριήλ να αποκρούει πέναλτι σε παιχνίδι της Εθνικής Κ-17 με την Αϊτή πέρυσι!

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ